De echte fans hebben er een tijdje op moeten wachten maar inmiddels is de nieuwe versie van de Vomero gearriveerd. De Air Zoom Vomero 15 tilt het responsive cushioning segment naar een “next level”. Qua design vond de Air Zoom Vomero 15 zijn inspiratie in de Air Zoom Vomero 5. Een schoen met een klassiek design voorzien van alle innovaties die je mag verwachten van Nike. Grootste verandering zit in de tussenzool van de schoen.

De Nike Air Zoom Vomero 15 is een aanrader voor lopers die graag een comfortabele schoen zoeken met een zacht loopgevoel

Zoom Air


In tegenstelling tot de eerdere versies zit het Zoom Air niet over de gehele lengte van de schoen maar is er in de Vomero 15 alleen een Zoom Air cushion unit op de voorvoet. Deze is tweemaal zo groot als in voorgaande versies. De Zoom Air unit draagt bij aan een prettige loopervaring en het nog beter opvangen van de schokken bij landing. Onder de hiel wordt er gebruik gemaakt van Zoom X-foam wat zorgt voor een grote mate van energy return en responsiviteit. De slijtzool heeft iets zachter rubber op de voorvoet en wat harder rubber bij de hiel waardoor de grip en slijtvastheid van de zool vergroot wordt.

Nike Air Zoom Vomero 15 

Dynamic Fit bovenwerk


Het bovenwerk van de Air Zoom Vomero 15 is gemaakt van stevig dubbellaags mesh. Het mesh is zeer ademend en geeft ruimte aan de voet om uit te zetten tijdens het lopen. Een hielkap zorgt voor extra stabiliteit gedurende lange runs.

Shop Nike Air Zoom Vomero 15 dames                     Shop Nike Air Zoom Vomero 15 heren       

           
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht: 295 gram