Na het Raw Kinetic Pack worden we weer getrakteerd op een nieuwe colorway van onderandere de Alphafly Next%, Tempo Next% en de Vaporfly Next%.

Wil jij als eerste Nike's snelste schoen en trainingschoen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste bij de lancering!

In een handjevol COVID-proof races zoals de London Marathon en het Wereld kampioenschap Halve Marathon zagen we de wedstrijdschoenen van Nike floreren in een nieuwe kleur. Zo liep Bridget Kosgei in haar Bright Mango gekleurde Alphafly's als eerste over de fininsh van de London Marathon in een tijd van 2:18:58.

NIKE AIR ZOOM ALPHAFLY NEXT%
Nadat Nike met de Vaporfly de hardloopwereld deed verbazen is de Nike Air Zoom Alphafly NEXT% de volgende stap in snelheid.Eliud Kipchoge liep op de Alphafly NEXT% in Wenen, 12 oktober 2019, 1:59:40. De Alphafly Next% zit dan ook boordevol techniek.

NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT%
De Nike Air Zoom Tempo Next% is ontwikkeld op basis van alles wat we hebben geleerd van de Nike Air Zoom Alphalfy Next% om je te helpen efficiënter te rennen. De Tempo NEXT% is de ideale schoen om je te helpen trainen voor snelheid.

NIKE ZOOMX VAPORFLY NEXT%
De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% maakte de weg vrij voor snelheid waarmee je records breekt dankzij een lichter design en sneller gevoel dan ooit. Met meer demping onder de voet en minder gewicht bovenop, is het resultaat ongeziene energieteruggave en ongekend comfort.

NIKE ZOOM FLY 3
De Nike Zoom Fly 3 is een racer die comfort en duurzaamheid geeft aan je tempo runs en racedag. Hij is zeer voortstuwend en licht van gewicht en zal je helpen bij het afleggen van lange afstanden.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste bij de lancering van het Bright Mango pack.