'The best of both worlds'. De Nike Flyknit One+ is de nieuwste schoen uit de Lunar productlijn van Nike. Hij had dus net zo goed Lunar One+ kunnen heten....dat is niet het geval omdat het volledig gebreide Flyknit bovenwerk van de schoen een nog baanbrekendere innovatie is!

De Nike Flyknit One+ is een lichte neutrale hardloopschoen voorzien van een Lunar tussenzool en een Flyknit bovenwerk. Flyknit is rondom de Olympische Spelen geintroduceerd in een tweetal schoenen, een wedstrijdschoen en een lightweight trainer. Nu is het voor het eerst ook toegepast in een 'echte' trainingsschoen! Flyknit is een belangrijke vooruitgang in het nog comfortabeler maken van het bovenwerk van een hardloopschoen, door het gehele bovenwerk te breien is het mogelijk een bovenwerk te maken zonder stiknaden of overlays.

Nike Flyknit en Flywire voor de perfecte pasvorm

Dit betekent dat het bovenwerk de voet omsluit zoals een sok en extreem licht is! Uiteraard is het bovenwerk voorzien van verstevigingen die de voet fixeren tijdens het hardlopen, dit heeft Nike voor elkaar gekregen door het Flywire systeem in het bovenwerk te verwerken. Flywire is een serie dunnen draden die de voet omsluiten, dit systeem zorgt voor de nodige stevigheid maar is wel licht en soepel. Lunar kenden we al langer van Nike. Lunar is een hight tech materiaal waarvan de tussenzool van de Flyknit One+ is gemaakt. Het is een extreem elastisch en super licht materiaal. Door toepassing van Lunar is een hardloopschoen lichter, soepeler en toch lekker dempend. Bekijk de designer video hier: Nike Flyknit One+ design video De Nike Flyknit One+ is vanaf vrijdag 1 februari 2013 exclusief verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels.

Op de hoogte blijven van al onze nieuwste producten in de winkels en de leukste running evenementen?

Like ons op Facebook.com/Run2DayNederland en volg ons op Twitter @Run2DayNL en Instagram #Run2Day [photomosaic]