Sterk staatje design; de nieuwe Nike LunarGlide 7
 
Technisch bekeken is en blijft de Nike LunarGlide 7 een echte dynamisch ondersteunende hardloopschoen, waar nu vooral bovenhuids een aantal zaken zijn veranderd.

De Nike LunarGlide 7 is verkrijgbaar in 25 Run2Day winkels.
 
Bovenwerk sterk verbeterd
De Nike LunarGlide 7 is in de upper sterk verbeterd en dat zie je niet alleen, dat voel je ook tijdens het hardlopen.
De upper is net als vele andere Nike hardloopschoenen gemaakt van Flyknit. Bij de LunarGlide 7 is dit deels het geval. Het zadel van het upper en de hak is van Flyknit. Voeg daarbij het bekende Dynamic Flywire dat strategisch is geplaatst rondom de midvoet en aansluit bij de veterogen en je zult merken dat de schoen verder in pasvorm is verbeterd.
 
Goede cushioning onder de voorvoet
De Dynamic Support zool van de LunarGlide werd tot versie 6 gemaakt van een stevige case van Phylon en een zachte tussenzool met Lunarlon. Door een wigvorm in de tussenzool kan de schoen geleidelijk extra support geven tegen overproneren. Het nadeel was dat het ‘hardere’ buitenzool materiaal van de Phylon-case minder comfortabel en dempend was onder de voorvoet. De LunarGlide 7 heeft net als versie 6 een buitenzool die in meerdere delen is gesplitst, zodat je onder de hak en de voetboog stabiliteit houdt door Dynamic Support, maar onder de voorvoet een nieuwe zachter dempende zool is gekomen. Dit verhoogt het comfort, maar zeker ook de souplesse van de afwikkeling.
 
Ben jij een neutrale loper of kan je een klein beetje ondersteuning gebruiken waar dat nodig is, dan is de nieuwe Nike LunarGlide 7 zeker een schoen voor jou!