Met de LunarGlide 8 heeft Nike het model een flinke metamorfose gegeven wat betreft het uiterlijk. De opvallende zool constructie is afgeleid van de constructie zoals we die kennen van de LunarEpic.
 
De Nike LunarGlide 8 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels en online in de Run2Day webshop.

Nike LunarGlide 8 voor dames

Nike LunarGlide 8 voor heren


Opvallende zool
De zool van de LunarGlide 8 is gemaakt van Lunarlon-foam met daarin een soortgelijk patroon als in de LunarEpic. In de zool zijn er diepe insnedes gemaakt die een uniek patroon creëren, door dit patroon ervaar je met de LunarGlide een soepele afwikkeling en ideale grip gedurende je stand- en afzet-fase. Een Dynamic Support plateau in de zool zorgt voor support wanneer jij het nodig hebt waardoor je een natuurlijke afwikkelbeweging krijgt.
Het Lunarlon-foam zorgt er daarnaast voor dat je zachte demping ervaart die toch reactief aanvoelt.
 
Engineered Mesh Bovenwerk
Ook het bovenwerk van de LunarGlide 8 is anders dan de voorganger, het Flyknit is vervangen door een Engineered Mesh met daarin een Flywire constructie. Het bovenwerk valt zeer soepel om de voet en de Flywire kabels zorgen er voor dat je midvoet stevig wordt omvat zodat je niet gaat schuiven.
 
Ben je op zoek naar een responsive cushioning schoen, die je support biedt wanneer jij het nodig hebt tijdens je training of race, probeer dan de LunarGlide 8.