De Nike LunarGlide 8 Shield hardloopschoen heeft een waterafstotend, ventilerend upper en uitzonderlijk zachte demping zodat je comfortabel kunt hardlopen in alle weersomstandigheden. De opvallende zool constructie is afgeleid van de constructie zoals we die kennen van de LunarEpic. Speciaal voor de donkere dagen hebben wij de Nike LunarGlide 8 Shield voor jou geselecteerd.
 
De Nike LunarGlide 8 Shield is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online:
 
Nike LunarGlide 8 Shield voor dames
 
Nike LunarGlide 8 Shield voor heren
 
Loop je vaak in de avond of vroeg in de ochtend én maakt het jou niet uit om door de regen te lopen? Dan is de Nike LunarGlide 8 Shield echt een schoen voor jou!
 
Opvallende zool
De zool van de LunarGlide 8 is gemaakt van Lunarlon-foam met daarin een soortgelijk patroon als in de LunarEpic. In de zool zijn er diepe insnedes gemaakt die een uniek patroon creëren, door dit patroon ervaar je met de LunarGlide een soepele afwikkeling en ideale grip gedurende je stand- en afzet-fase. Een Dynamic Support plateau in de zool zorgt voor support wanneer jij het nodig hebt waardoor je een natuurlijke afwikkelbeweging krijgt.
Het Lunarlon-foam zorgt er daarnaast voor dat je zachte demping ervaart die toch reactief aanvoelt.
 
Engineered Mesh Bovenwerk
Ook het bovenwerk van de LunarGlide 8 is anders dan de voorganger, het Flyknit is vervangen door een Engineered Mesh met daarin een Flywire constructie. Het bovenwerk valt zeer soepel om de voet en de Flywire kabels zorgen er voor dat je midvoet stevig wordt omvat zodat je niet gaat schuiven.
 
Zichtbaar én droog
Het upper van de Nike LunarGlide 8 Shield is opgebouw uit het waterafstotende Shield materiaal. Deze DWR (duurzame, waterafstotende) coating licht tevens op als er direct licht op wordt geschenen. De Shield laag zorgt er dus voor dat je voeten droog blijven in uitdagende weersomstandigheden. Geen natte voeten en met het verbeterde ademende vermogen van het Shield materiaal ook geen enorme zweetvoeten.
 
De Nike Lunar Glide 8 keeps you warm and dry en het allerbelangrijkste met de donkere dagen: je bent extra zichtbaar met de Nike LunarGlide 8 Shield!
 
Ben je op zoek naar een responsive cushioning schoen, die je support biedt wanneer jij het nodig hebt tijdens je training of race, probeer dan de LunarGlide 8.