Gebaseerd op een der meest bekende en populairste hardloopschoenen in de markt is dit alweer de 2e trailversie van de Pegasus. Een schoen die opvalt door zijn veelzijdigheid en gezien mag worden als een door-to-trailschoen door het comfort wat hij biedt op asfalt en de grip die hij heeft in bossen en op paden.


Aerodynamisch upper


Als je de schoen ziet, straalt deze snelheid uit door het gestroomlijnde design. Het soepele en ademende mesh materiaal gecombineerd met Ripstop materiaal zorgt voor ventilatie en slijtvastheid. De kooiconstructie rond de middenvoet zorgt voor een betere fit. De voeten blijven dan ook goed op de plaats wat onnodige wrijving en kans op blaarvorming voorkomt. De hiel en de tong van de schoen zijn voorzien van lichter en minder dik foam zonder in te leveren aan comfort. Het mesh upper zorgt voor een verbeterde luchtcirculatie waardoor de voet koel blijft in de schoen. De verhoogde kraag van de schoen zorgt ervoor dat vuil buiten gehouden wordt, de lus aan de achterzijde zorgt voor gemak tijdens het aan-en uittrekken.

Nike Pegasus Trail 2

React foam


In tegenstelling tot de eerdere versie is er bij de Pegasus Trail 2 gebruik gemaakt van React demping. Het maakt de schoen responsiever en zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel. In combinatie met de brede zoolbasis ontstaat er een reactief loopgevoel en stabiliteit. Het noppenprofiel op de buitenzool zorgt voor grip op oneffen en glad terrein.

Shop Nike Pegasus Trail 2 Dames        Shop Nike Pegasus Trail 2 Heren

                
Specs


Drop: 10mm
Gewicht dames: 270 gram
Gewicht heren: 333 gram