Na het succes van de Pegasus Trail 2 is er inmiddels ook een GORE-TEX® versie van deze schoen. De Pegasus Trail 2 is al een schoen die opvalt door zijn veelzijdigheid door de komst van de Pegasus Trail 2 Gore-Tex is de veelzijdigheid alleen maar vergroot. Tijdens modder kou, sneeuw is de Nike Pegasus Trail 2 Gore-Tex je ideale partner in bos, veld, of op besneeuwde paden. De Nike Pegasus Trail 2 Gore-Tex is een aanrader voor lopers die graag offroad lopen en een waterdichte schoen zoeken voor de trails.

Waterdicht en flexibel


Het bovenwerk, gemaakt van GORE-TEX® Invisible Fit biedt waterdichte ondersteuning zonder in te leveren op pasvorm of gevoel. Het flexibele, waterdichte materiaal houdt je voet droog tijdens het hardlopen op natte wegen. Door het sneldrogende materiaal blijft de schoen minder lang vochtig en langer fris. De kooiconstructie rond de middenvoet zorgt voor een betere fit. De voeten blijven dan ook goed op de plaats wat onnodige wrijving en kans op blaarvorming voorkomt. De hiel en de tong van de schoen zijn voorzien van lichter en minder dik foam zonder in te leveren aan comfort. De verhoogde kraag van de schoen zorgt ervoor dat vuil buiten gehouden wordt, de lus aan de achterzijde zorgt voor gemak tijdens het aan-en uittrekken.

React foam


Bij de Pegasus Trail 2 Gore-Tex is gebruik gemaakt van React demping. Het maakt de schoen responsiever en zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel waardoor de schoen ook bij lopen op asfalt comfortabel aanvoelt. In combinatie met de brede zoolbasis ontstaat er een reactief loopgevoel en stabiliteit. Het noppenprofiel op de buitenzool zorgt voor grip op oneffen en glad terrein.

Wil je onder alle omstandigheden kunnen rennen en trek je graag onder natte omstandigheden de bossen in dan is de Pegasus Trail 2 Gore-Tex je ideale partner. Onder het motto; slecht weer bestaat niet.

Shop Nike Pegasus Trail 2 Gore-Tex heren                                 

Specs


Drop: 10 mm
Gewicht: 333 gram