De Nike Pegasus Trail 3 is een trailrunning schoen geschikt voor hardlopers die grip nodig hebben tijdens hun rondje hardlopen. Alweer de derde versie van de Pegasus trail. Een schoen die opvalt door zijn veelzijdigheid en gezien mag worden als een “door-to-trailschoen” vanwege het comfort wat hij biedt op asfalt en de grip die hij heeft in bossen en op paden. Een schoen die in korte tijd de harten van veel trailrunning-liefhebbers veroverd heeft.

De Nike Pegasus Trail 3 is een aanrader voor lopers die onverhard lopen. Bossen, duin, grasvlaktes en weilanden. De Nike Pegasus Trail 3 is de perfecte trailrunning schoen geschikt voor vele ondergronden maar presteert ook op de weg van de voordeur naar de onverharde paden erg goed.

Nike Pegasus Trail 3

Aerodynamisch upper


Als je de schoen ziet, straalt deze snelheid uit door het gestroomlijnde design. Het soepele en ademende mesh materiaal gecombineerd met Ripstop materiaal zorgt voor ventilatie en slijtvastheid. De “band” rond de mid-voet zorgt voor een betere fit. De voeten blijven dan ook goed op de plaats, wat onnodige wrijving en kans op blaarvorming voorkomt. De hiel en de tong van de schoen zijn voorzien van lichter en minder dik foam zonder in te leveren aan comfort. De lus aan de achterzijde zorgt voor gemak tijdens het aan-en uittrekken.

React foam tussenzool


De tussenzool is van voor naar achter voorzien van Nike React foam. Het maakt de schoen responsiever en zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel. In combinatie met de brede zoolbasis ontstaat er een reactief loopgevoel en stabiliteit. Het noppenprofiel op de buitenzool zorgt voor grip op oneffen en glad terrein. De rubberen zool vindt zijn inspiratie in de banden van een mountainbike. De zool geeft extra grip bij de hak en neus en zorgt ervoor dat je met meer vertrouwen bergop en bergaf gaat. 

Shop Nike Pegasus Trail 3 dames   Shop Nike Pegasus Trail 3 heren                                 

Specs


Drop: 9,5 mm
Gewicht: 321 gram