Begin 2020 introduceerde Nike het Run Fearless concept bedoeld om hardlopers gaande te houden. Minder hardloopblessures was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze schoenen. De Miler is vanaf de start onderdeel van dit project en kan gezien worden als het kleine broertje van de React Infinity. Maar wellicht doen we de Miler hiermee tekort.

Nike React Miler 3

Bovenwerk


Het bovenwerk houdt de voet stevig op de plaats en zorgt voor stabiliteit als je voet de grond raakt. Het verbeterde bovenwerk met gerichte zones die je voet omsluiten geeft je een stevige pasvorm die weinig weegt, terwijl de lucht vrijer stroomt. Het zorgt ervoor dat de voeten lekker koel blijven. De kraag is iets zachter gemaakt zodat deze nog iets prettiger aanvoelt dan in eerdere versies.

Zool


Het foam is gevormd zoals het onderstel van een schommelstoel. Zo biedt het ondersteuning voor de drie fasen van afwikkeling tijdens het hardlopen. Het biedt flexibiliteit wanneer je voet loskomt van de grond, een soepele ervaring wanneer je voet vooruit beweegt, en demping bij het contact met de grond. Het React foam in de tussenzool leidt dan ook tot significante verbeteringen op de fronten: ondersteuning, energieteruggave, gewicht en stevigheid. De wijd uitstaande zool (flare stand) zorgt voor extra stabiliteit. Het foam is iets dikker dan in eerdere versies. De rubber slijtzool zorgt voor goede grip bij natte omstandigheden.

De React Miler 3 is een stabiele neutrale hardloopschoen voor je dagelijkse runs. Geschikt voor hardlopers die comfort en een stabiliteit willen tijdens het hardlopen. Kilometer na kilometer.

Nike React Miler 3