De Nike ZoomX Invincible Run Flyknit is een stabiele neutrale hardloopschoen geschikt voor hardlopers die langere afstanden willen lopen en optimaal comfort zoeken. Begin 2020 introduceerde Nike het Run Fearless concept bedoeld om hardlopers gaande te houden. Minder hardloopblessures/ minder trainingen hoeven missen was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze schoenen. De Nike ZoomX Invincible Run Flyknit is een nieuwe schoen binnen dit concept.

De Nike ZoomX Invincible Run Flyknit is een comfortabele stabiele hardloopschoen geschikt voor hardlopers die comfort en een goede responsieve demping willen tijdens het hardlopen. Kilometer na kilometer. De Nike ZoomX Invincible Run Flyknit is een aanrader voor lopers die graag een comfortabele schoen zoeken met een zacht loopgevoel.

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit

Bovenwerk


Bij de ZoomX Invincible is er gebruik gemaakt van een vernieuwd Flyknit bovenwerk. Het heeft ventilatiezones waar je die het hardst nodig hebt. Het is sterk en sluit mooi om de voet, zodat je voet goed blijft zitten tijdens lange runs. De kraag van de schoen voelt zacht en comfortabel aan.

Zool


De tussenzool van ZoomX foam is dikker en breder dan in andere modellen. De dikkere tussenzool zorgt voor een nog zachter gevoel bij landing. Het bredere platform zorgt voor extra stabiliteit. Het lichte en responsieve foam zorgt voor een superzacht gevoel en voor energie bij iedere stap.

Bij de ontwikkeling van de slijtzool hebben data van vele hardlopers centraal gestaan. Dit heeft geleid tot een zool met wafelpatroon waarbij extra grip is op punten waar dat het hardste nodig is.

Shop Nike ZoomX Invincible Run Flyknit                                 

Specs


Drop dames: 8,4 mm
Gewicht dames: 253 gram
Drop heren: 9 mm
Gewicht heren: 314 gram