De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 is de snelste hardloopschoen van de laatste jaren. Na een zeer succesvolle eerste versie van de Vaporfly NEXT% is het tijd voor versie 2. Bij deze nieuwe versie is het bovenwerk veranderd. Bij de meest populaire raceschoen van dit moment hoefde geen grote veranderingen doorgevoerd te worden.

Het bovenwerk is wel gewijzigd. Met de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 staat er wederom een schoen waarmee je records breekt dankzij een lichter, sneller en responsiever gevoel dan ooit. Het gebruikte Nike ZoomX foam biedt de beste energieteruggave van Nike Running tot nu toe. Daarnaast reduceert het de spierbelasting. De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 is dé snelste hardloopschoen van dit moment en de laatste jaren. Dit is een echte recordbreker. Ben je opzoek naar een wedstrijdschoen of snelle schoen voor intervaltrainingen dan is de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 een optie voor jou.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 OG

Snel bovenwerk


Het mesh bovenwerk van de schoen is opnieuw vormgegeven met als resultaat een iets zachtere en beter ventilerende schoen, De verstevigingen rond de voorvoet zorgen voor een betere omsluiting van de voet. De veters lopen door lichte zijvleugels en zorgen ervoor dat je geen voetholteband nodig hebt, wat het gewicht van de schoen vermindert en voor minder druk op je pezen zorgt.

Tussenzool en slijtzool


De zool van koolstofvezel over de hele lengte in de tussenzool helpt energieverlies op de voorvoet te voorkomen. Flexgroeven over de lengte van de buitenzool verbeteren de grip op verschillende ondergronden in tal van weersomstandigheden. Het doorschijnende rasterpatroon geeft de schoen een snelle en dynamische uitstraling.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 OG                                 

Specs


Drop: 8 mm
Gewicht: ca. 174 gram