Verleg je grenzen met Odlo Evolution Blackcomb
 
Evolution Blackcomb Warm is gecreëerd voor extreme prestaties in koude omstandigheden. De shirts zijn opnieuw gemaakt met 38% gerecycled polyester uit onze eigen fabrieken. Het design heeft een metamorfose ondergaan met een moderne camouflage- en all-over snakeprint. Naadloos geïntegreerde functionele zones zorgen dankzij de geribbelde structuur voor extra warmte rond de nieren. De eveneens naadloos gebreide mesh-structuur op de rug, onder de oksels en de binnenzijde van de ellenbogen zorgen voor een optimale ventilatie. Draag het shirt als eerste laag direct op je huid, zodat het vocht goed wordt afgevoerd en je je lichaam droog houdt.

Verleg je grenzen met Odlo Evolution Blackcomb
 
Door polyester te recyclen en te verwerken in het Blackcomb ondergoed levert Odlo een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid.
 
Het shirt is verkrijgbaar in een crew neck-uitvoering en als shirt met facemask. Draag de facemask wanneer je extra bescherming nodig hebt voor je gezicht en hals. Het Odlo Evolution Blackcomb Warm shirt is beschikbaar in verschillende kleuren voor dames en heren.

Odlo Blackcomb

Odlo Blackcomb