Odlo komt met nieuwe innovatie in sportkleding. Een nieuwe techniek om hardlopers koel te houden: Ceramicool. Een actief koelende technologie koelt de huid met ongeveer 1°C af.

De Odlo Ceramicool collectie is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Odlo Ceramicool collectie

Het klimaat wordt warmer en vooral in de zomer hebben sporters en zeker hardlopers meer behoefte aan een verkoelend effect. Voor warme dagen brengt Odlo een absolute innovatie op de markt, genaamd; Ceramicool. Met Ceramicool zorgt Odlo ervoor dat het lichaam ook bij hoge temperaturen topprestaties kan leveren. Ceramicool is uniek omdat het gebaseerd is op een actieve afkoelende technologie. Bij een belastingtest op een paspop, uitgevoerd door het EMPA, kon een afkoeling van de huid met ongeveer 1 bewezen worden. Het afkoelende effect wordt op drie niveaus gerealiseerd.

Het Ceramicool-garen is superlicht en bovendien bevat het een speciale vezel die piepkleine luchtkanalen vormt en zo de afvoer van overtollige lichaamswarmte bevordert. In het garen zijn ook keramische deeltjes verwerkt. Deze deeltjes hebben een bijzonder hoog warmtegeleidend vermogen en bieden extra ondersteuning voor het afvoeren van overtollige warmte. De technologie combineert die drie aspecten en zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur, zelfs op de warmste dagen. 

Odlo Ceramicool

Odlo Ceramicool