Odlo verrast dit seizoen met een mooie en stijlvolle hardloopcollectie. Waar Odlo al jaren uitblinkt in functionaliteit is nu ook het design erg stijlvol. Met de nieuwe evolution blackcomb collectie zet Odlo een sublieme kledinglijn binnen de Run2Day collectie neer.

Odlo collectie voor dames

Odlo collectie voor heren
 
Het ondergoed met moderne camouflage- en geraffineerde all-over dierenjacquard print laat fashioninvloeden en sportswear naadloos in elkaar overvloeien.
Door de integratie van eigen Greentec-technologie werd 38 % gerecycled polyester gebruikt. Hiermee levert Odlo een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van het bedrijf. Naadloos geïntegreerde functionele zones zorgen dankzij de geribbelde structuur voor extra warmte rond de nieren en de knieën. De eveneens naadloos gebreide meshstructuur op de rug, onder de oksels, de binnenzijde van de ellenbogen, de knie en het zitvlak zorgt voor een optimale ventilatie.
De nieuwe tailleband van de EVOLUTION-lijn werd speciaal voor het skiën ontworpen. De taille van de broek zit vooraan lager en is achteraan hoger gesneden. Dit oogt jonger en garandeert een perfecte pasvorm.
 
Erop of eronder
Met middelwarme Evolution Blackcomb longsleeve kun je de hele herfst – winter – en voorjaar uit de voeten. Je draagt ‘m in de winter als underwear onder je jack of als eerste laag onder een tweede longsleeve. Maar is het zoals nu heerlijk weer, dan wil je juist gezien worden in dit shirt en draag je het als buitenlaag.
 
Het shirt is seamless, geurloos én bestaat voor bijna 40% uit gerecyled polyester. Je draagt je steentje bij aan duurzaamheid én draagt een mooi en functioneel shirt, wat wil je nog meer?!

Odlo Evolution Blackcomb hardloopkleding