Stabiliteit. Veelzijdigheid. Wendbaarheid. De Cloud X is Swiss engineered en verplettert elke training. Het is verfijnd volgens de specificaties van multifunctionele atleten en presteert tot ver boven zijn ultralichte gewicht. De geavanceerde technologische innovaties en een HelionTM superfoam zorgen ervoor dat de Cloud X van de tweede generatie, alle sterke punten van zijn voorganger verbetert en nóg duurzamer is.

Deze krachtpatser gaat nooit een uitdaging uit de weg en voelt zich thuis op het circuit, op straat of in de sportschool. Verleg je grenzen.

ON Cloud X

Bovenwerk


Het bovenwerk is flexibel mesh, maar stevig op de juiste plaatsen, en heeft een functiegericht weefpatroon voor meer duurzaamheid en extra vulling. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen van licht gewicht is een ademend vermogen gegarandeerd. Voor het ademend vermogen en een pasvorm zonder irritaties is de Cloud X tong geïntegreerd in het bovenwerk van de schoen. Het ontwerp en de voering van de soklaag zorgen voor een perfecte pasvorm voor elke activiteit.

Tussenzool en slijtzool


HelionTM superfoam voor extra comfort, veerkracht en rebound. De zijkanten strekken zich uit vanaf de buitenzool aan de mediale en laterale zijkanten, om zo de voeten op hun plaats te houden tijdens dynamische zijwaartse bewegingen. De nieuwe hielkap heeft voorgevormde kussentjes voor een discrete look met een superieure grip.

De dikkere, bredere onderkant zorgt voor extra stabiliteit, veiligheid en ondersteuning - ongeacht je workout. De grotere CloudTec® elements in de buitenzool zijn versterkt met HelionTM superfoam voor extra demping, zonder daarvoor ergens op in te leveren. Het tractiepatroon op de slijtzool zorgt voor houvast op harde oppervlakken.

Speedboard


Het snel afvurende Speedboard ondersteunt explosieve momenten.

Shop ON Cloud X dames   Shop ON Cloud X heren                                 

Specs


Drop: 6 mm
Gewicht dames: 200 gram
Gewicht heren: 240 gram