De schoen voor een runner's high - nu beter dan ooit met de geheel nieuwe Cloudflow. Het is een recordbrekende schoen, die geliefd is bij topsporters en verfijnd is dankzij hun feedback. Die bekende responsieve rit krijgt nu nog meer comfort en kick met de toevoeging van HelionTM superfoam.

18 Cloud elements zijn gecombineerd met het explosieve SpeedboardTM om impact om te zetten in acceleratie, of je nu traint of een wedstrijd speelt. Bovendien zorgen een nieuwe veterconfiguratie en opnieuw gevormde Clouds voor zachtere landingen van de voorvoet en meer ondersteuning bij hoge snelheid. Al met al is het een winnende combinatie. Ready, set, flow.

ON Cloudflow

Bovenwerk


Voor de hoogste prestaties ontworpen mesh. Nieuwe eyestay-configuratie voor extra ondersteuning van de middenvoet. Vernieuwde hielconstructie die zorgt voor een comfortabele, duurzame grip. Veterhouder op de tong om de vetereinden op hun plaats te houden.

Tussenzool en slijtzool


Vernieuwde voorvoet-Clouds voor extra zacht comfort. Opnieuw ontworpen Cloud elements achterin ondersteunen de natuurlijke landingsbeweging.

Speedboard


Vernieuwde SpeedboardTM voor maximale energie, belasting en comfort.

Shop ON Cloudflow dames   Shop ON Cloudflow heren                                 

Specs


Drop: 6 mm
Gewicht dames: 198 gram
Gewicht heren: 235 gram