Superieure demping en comfort in een ultralichte en ultra-behendige schoen. De Cloudflyer ondersteunt elke hardloper en elk hardloopdoel. Bijzonder zachte landingen en explosieve starts zorgen ervoor dat je sneller en verder gaat in een van 's werelds lichtste, volledig gedempte schoenen.

De schoen is nu versterkt met HelionTM superfoam, een bredere basis en een verbeterde, technische mesh. Het is gemaakt voor afstand en volume, herstel en verbetering, oefening en prestaties - en dat alles in absoluut comfort. Dit werkpaard is Swiss engineered en staat altijd klaar om in de schijnwerpers te staan.

ON Cloudflyer

Bovenwerk


Het zacht aanvoelende mesh zorgt voor meer comfort en grip op langere afstanden. Terug op veler verzoek: het vetersysteem van de eerste generatie Cloudflyer. Het is ontworpen met een veilige en aanpasbare pasvorm en voor een prettig gevoel. Het verspreidt effectief de druk en zorgt voor een ondersteunend, goed ingepakt gevoel. Samen met de zachtste tong die Om maakt, is dit de ideale combinatie van langdurig comfort en een extra controle.

Tussenzool en slijtzool


Het HelionTM superfoam geeft extra comfort en bescherming tijdens lange afstanden op de weg. 12 van de grootste Cloud elements van alle On-schoenen zullen de manier waarop je landingen ervaart, veranderen. Je voeten worden beschermd en ondersteund met een ongeëvenaard dempend gevoel - ongeacht op welk deel van je voet je terechtkomt tijdens het hardlopen. Tevens heeft het een breder oppervlak en gesloten voorvoet, voor een extra stevige afzet. Het nieuwe grippatroon zorgt voor extra grip op een nat wegdek.

Speedboard


Het zorgvuldig vervaardigd SpeedboardTM zet energie efficiënt om van landing naar voorwaartse beweging.

Shop ON Cloudflyer dames   Shop ON Cloudflyer heren                                 

Specs


Drop: 7 mm
Gewicht dames: 210 gram
Gewicht heren: 280 gram