Ben je klaar om langere afstanden te rennen? Maak kennis met de Cloudstratus en het unieke dubbele Cloudtec® systeem. Het is Swiss-engineered voor hardlopers die meer eisen: meer clouds, meer demping, meer hardlopen. Het moment dat je van start gaat, start ook het effect van het dubbele dempingssysteem. Ten eerste dempt de onderste laag Clouds elke stoot, klaar om een kick naar voren te geven. Vervolgens voegt de tweede laag zich samen om de resterende impact te absorberen en nog meer voortstuwing toe te voegen. Dat betekent dat je twee keer zo ver wilt rennen.

De Cloudstratus. Hardlopen op clouds wordt naar een nieuw level gebracht. Letterlijk.

ON Cloudstratus

Bovenwerk


Het anatomisch gevormde bovenwerk buigt mee met de voet voor optimaal comfort. Daarnaast zorgt de stervormige veterconfiguratie voor meer personalisatie. Daarnaast biedt de externe TPU- hielkap maximale ondersteuning.

Tussenzool en slijtzool


Het geëvolueerde dubbele Cloudtec® systeem zorgt voor een verbeterde verticale en horizontale demping. De met elkaar verbonden voorvoetconstructie houdt de controle tijdens de krachtige push-off en helpt je middels het SpeedboardTM vooruit te komen.

Sockliner


De ribbels aan de voetboog activeren de proprioceptie in de voet voor verbeterde sensorische feedback en stabiliseren de voetaanval.

Speedboard


Het gepatenteerde SpeedboardTM stimuleert de natuurlijke rolbewegingen en bevordert een explosieve start.

Shop ON Cloudstratus dames   Shop ON Cloudstratus heren                                 

Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 270 gram
Gewicht heren: 305 gram