Own elke stedelijke hardloopsessie met de geheel nieuwe Cloudswift. Of je nu snel naar je werk wilt of tijdens de lunchpauze een frisse neus wilt halen, hardlopen op harde oppervlakken was nog nooit zo prettig.

Grotere Cloud elements in HelionTM superfoam zorgen voor perfecte demping, zonder ergens op in te leveren. De sensatie? Zacht, maar nog steeds met snelle reacties. De rit? Vlotter dan ooit, met een opnieuw ontworpen SpeedboardTM en meer ondersteunende zijpanelen. Het is de volgende generatie Cloudswift. Helion your run. 

ON Cloudswift

Bovenwerk


100% gerecycled ontworpen mesh voor lichtgewicht, ademend vermogen. Sokconstructie voor gemakkelijk instappen en een superieur comfort. De ondersteunende constructie biedt verbeterde houvast en meer veiligheid.

Tussenzool en slijtzool


Meer HelionTM superfoam, meer demping. Zelfs op de hardste oppervlakken. De opnieuw geplaatste CloudTec® technologie biedt meer demping bij de voorvoet en de vergrote Clouds aan de achterkant dempen de forse stoten bij de hiel. De wigvorm optimaliseert de rolbeweging voor nog meer stuwkracht. Strategisch geplaatste nieuwe rubberen grip- pads.

Speedboard


Ondersteuning van de natuurlijke rolbeweging van de voet.

Shop ON Cloudswift dames   Shop ON Cloudswift heren                                 

Specs


Drop: 7 mm
Gewicht dames: 220 gram
Gewicht heren: 282 gram