In de periode 26 april t/m 13 mei kon iedereen zijn oude hardloopschoenen inruilen bij een Run2Day winkel in de buurt. In totaal is meer dan 2.000kg aan schoenen opgehaald.

Samen met ons goede doel Run4Schools zijn alle ingezamelde schoenen gesorteerd. In totaal zijn 910 paar hardloopschoenen op het vliegtuig naar Kaapstad Zuid-Afrika gezet. Deze schoenen, jouw oude hardloopschoenen dus, krijgen een tweede leven! Daar zijn niet alleen wij en Run4Schools jou ontzettend dankbaar voor, maar vooral de kinderen en mensen in Zuid-Afrika die zich geen hardloopschoenen kunnen veroorloven.

De overige oude hardloopschoenen worden opgehaald door Sympany, een bedrijf dat onder andere schoenen inzamelt en sorteert voor andere goede doelen. Deze oude schoenen worden gerecycled en dit levert een bedrag van 2.056 euro op. Dit volledige bedrag is gedoneerd aan Run4Schools. Het volledige bedrag komt ten goede aan de kinderen in de Town ships van Kaapstad. Met dit geld organiseert Run4Schools onder andere naschoolse opvang, een extra maaltijd per dag op school én kunnen sportatributen worden aangeschaft zodat de kinderen kunnen spelen en leren.

Wil jij meer weten over de samenwerking met Run4Schools? Lees hier waarom wij de handen in één hebben geslagen.

Loop samen met Run4Schools de mooiste Ultra Marathon van de wereld, steun daarmee de projecten in Kaapstad én reis daadwerkelijk je oude schoen achterna.

Op woensdag 5 juli organiseren wij een informatieavond in onze winkel Run2Day Amsterdam (Overtoom 345) waar we je graag alles vertellen over de Two Oceans Marathon, het trainingstraject, het reisprogramma en natuurlijk ook over het goede werk wat ons goede doel Stichting Run4Schools verricht in Kaapstad.


Two Oceans Marathon – 31 maart 2018
Ons goede doel Run4Schools organiseert ieder jaar een reis naar de Two Oceans Marathon in Kaapstad. Deze marathon wordt de mooiste marathon ter wereld genoemd en uit ervaring weten we dat daar geen woord van gelogen is!
Het publiek, de route en de lopers bezorgen je de hele race kippenvel! Check hier enkele beelden van de lopers van voorgaande jaren.Indien je met Run4Schools mee loopt, loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen van Run4Schools waar je ter plekke een dagje mee optrekken. Een ervaring die elke runner raakt!
 

Presentatie en informatieavond Run2Day Amsterdam 5 juli


Vanaf 19:30 uur kun je binnen lopen en om 20:00 uur gaan we van start. Na een korte presentatie trekken we de hardloopschoenen aan voor een rondje Vondelpark waarbij je vragen kunt stellen aan een van de Two Oceans finishers. We blijven wel hardlopers natuurlijk ;)
Meld je makkelijk aan voor de presentatie via het Facebook event of meld je aan via de mail: arjan@run4schools.nl
 
Neem je hardloopmaatjes en/of supporters mee. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, de presentatie is op afstand te volgen via Facebook Live. 
 
Wij weten dat elke marathonloper de uitdaging van 56 km aan kan. Maar naast de 56 kilometer kun je ook kiezen voor de halve marathon en een 12 of 24 km trailrun.


Shoe2Care Run2Day

Shoe2Care Run2Day

Shoe2Care Run2Day

Shoe2Care Run2Day