De Polar M200 is een waterdicht sporthorloge met optische hartslagmeting zonder borstband, geïntegreerde GPS, 24/7 activiteitsmeting en de gebruiksvriendelijke Polar trainingsfuncties.

Polar, veel van onze hardlopers hebben er één om de pols, pionier in sport en fitness wearables en al meer dan 35 jaar marktleider op het gebied van hartslagmeting, breidt haar assortiment sporthorloges uit met de komst van de Polar M200. De Polar M200 is een waterdicht GPS sporthorloge dat gebruik maakt van Polar’s zelf ontwikkelde optische hartslagmeting voor maximale nauwkeurigheid. Ook houdt hij 24/7 je dagelijkse activiteit bij en je slaappatroon. Je matcht de M200 perfect bij je running outfit door de eenvoudig te verwisselen, stijlvolle, kleurrijke polsbanden. Voor een prijs van 149 euro is de Polar M200 meer dan ooit betaalbaar en biedt dit gebruiksvriendelijke sporthorloge betrouwbare trainings- data en gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. 

De Polar M200 is verkrijgbaar bij alle 23 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. Mix and match je Polar M200 met de verwisselbare Polar polsbanden.

Direct naar de Polar M200 collectie
 

Geïntegreerde GPS


De Polar M200, ontworpen voor zowel beginnende lopers als running ‘addicts’, meet via de geïntegreerde GPS de belangrijkste loopstatistieken zoals looptempo en afstand. Ook volgt hij je route die je na je run kan bekijken.


Polar’s eigen optische hartslagtechnologie


De M200 maakt gebruik van Polar’s zelf ontwikkelde optische hartslagmeting, met een uniek algoritme dat werd ontwikkeld en geoptimaliseerd door Polar voor maximale betrouwbaarheid. Met een volgeladen batterij kun je met ingeschakelde optische hartslagmeting en GPS gedurende zes uur trainen.


24/7 activiteitsmeting


De Polar M200 registreert ook je dagelijkse activiteit en volgt je aantal stappen, het calorieverbruik en meet ook je slaapduur en –kwaliteit. Het sporthorloge let ook op of je niet te lang achter elkaar stil zit en geeft je een inactiviteitsmelding: “Tijd om te bewegen!”

Polar M200 Run2Day
 

Verwisselbare polsbanden


Voor de perfecte pasvorm kan dit stijlvolle en comfortabele sporthorloge aangepast worden met verwisselbare rode en zwarte polsbanden (small/medium en medium/large). Daarbij stem je de Polar M200 perfect af op je running outfit met verwisselbare polsbanden die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. 


Smart Calories


Polar’s Smart Calories is de meest nauwkeurige caloriemeting op de markt. Het aantal verbruikte calorieën gedurende een trainingssessie wordt berekend op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je individuele maximale hartslag (HFmax) en hoe hard je traint.


Smart Notifications


Via de trilfunctie houdt de Polar M200 je op de hoogte van inkomende oproepen, sms- en Whatsapp berichten, kalenderherinneringen en social media meldingen. Je kiest zelf welke meldingen je wilt ontvangen en tijdens je training ontvang je uitsluitend inkomende telefoongesprekken.


Running Program


Dankzij de unieke Smart Coaching functies, zoals het nieuwe Running Program, helpt de Polar M200 je je doel te bereiken via een gepersonaliseerd en aanpasbaar trainingsplan dat gratis beschikbaar is in Polar Flow. Je kiest een doel (5km, 10km, een halve marathon of een marathon) en het Running Program maakt een persoonlijk trainingsprogramma afgestemd op je huidige conditie.

Vervolgens upload je het trainingsprogramma naar je Polar M200 en kan je aan de slag. Voorafgaand én tijdens je run krijg je eenvoudig op te volgen instructies, zodat je je echt op je voortgang kunt focussen. Uniek aan dit trainingsprogramma is, dat het schema steeds op jouw voortgang wordt afgestemd. Zo sta jij perfect voorbereid aan de start van je evenement en kun je je PR verbeteren! 
 

Training Benefit


Training Benefit is nog een Smart Coaching functie die beschikbaar is in Polar Flow. Training Benefit vertelt je na je run precies wat het effect is van je trainingssessie; heb je bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen van je spieren verbeterd of heb je je conditie verbeterd? Deze motiverende feedback zorgt ervoor dat je precies weet welk effect je run op jouw lichaam heeft gehad.


Running Index


Met de functie Running Index kun je heel eenvoudig volgen hoe efficiënt je loopt en geeft na elke run automatisch een score aan je looptraining. De score wordt berekend aan de hand van je hartslag en snelheidsgegevens. Een hogere waarde geeft aan dat je harder kunt lopen met minder inspanning, hoe hoger de score, hoe efficiënter je loopt!


Polar Flow


Het nieuwste sporthorloge in het Polar wearable aanbod doet meer dan enkel het registreren van je trainingsdata en het tracken van je dagelijkse activiteit. Via Polar Flow bekijk je alle ins en outs van je training en bekijk je de status van je dagelijkse activiteit, maar je ziet ook hoe lang je geslapen hebt en wat de kwaliteit van je slaap was. Polar Flow is een gratis online webservice die zowel online als via een app beschikbaar is (iOS en Android).