Dat ze bij Polar niet stilzitten hebben we met de Polar V800 gemerkt. Dit topmodel voor de professionele sporter heeft in relatief korte tijd bewezen echt uitmuntend te zijn in zijn categorie. Toch bleef er de vraag naar een vooral betaalbare en daarnaast goed uitziende GPS, zonder dat er op functionaliteit op ingeleverd moest worden. Polar komt nu met de oplossing: de Polar M400!
 
De Polar M400 brengt stijl, resultaat en comfort samen. Het is een unieke combinatie van een sportief design, geïntegreerde GPS en geavanceerde trainingsfuncties, plus 24/7 activiteitsmeting.
Met de Polar M400 speelt Polar goed in op de grote doelgroep mensen die een actief leven leiden en veel buiten trainen.  De M400 is volledig waterbestendig en met zijn hoge resolutie en hoog contrast display is hij ideal voor het hardlopen en andere trainingen als bootcamp en trailrunning in alle weersomstandigheden.

Pre-order de Polar M400 bij jouw Run2Day winkel
Net als bij de Polar V800 zal de vraag naar het sporthorloge groter zijn dan het aanbod. De M400 komt eind oktober in de winkels en wil jij er zeker van zijn dat je snel met de Polar M400 kunt gaan trainen, pre-order het horloge dan nu bij jouw Run2Day winkel
*het is niet mogelijk de Polar M400 via de online shop te pre-orderen.
Prijzen van de Polar M400 zijn 159,95 en 199,95 voor resp. M400 zonder hartslagband en met H7 Bleutooth Smart hartslagsensor.


Blijf gemotiveerd door de Polar M400
De M400 houdt je snelste tijden van je vorige runs bij en laat weten wanneer je een record hebt verbroken. Zo daag je jezelf continu uit en blijf je gemotiveerd. Ook beschikt de M400 over een eindtijdvoorspelling en voorspelt hij tijdens je run de verwachte eindtijd op basis van je snelheid/tempo.
 
Wil jij ook weten of je rustig aan progressie boekt met je trainingen? Dan zul je blij zijn met de Running Index functie. Deze functie berekent hoe je loopprestatie zich ontwikkelt na verloop van tijd op basis van je hartslag en snelheid.
 
De M400 brengt je altijd weer thuis!
Naast de vele activity tracking mogelijkheden, heeft de M400 een tal van opties en unieke Smart Coaching functies om je training te verbeteren en doelen te behalen. De M400 registreert je snelheid, tempo, afstand, route en hoogte met de ingebouwde GPS-ontvanger. Tijdens je training begeleidt hij je om je doelen, die je eerder hebt ingesteld, te behalen en aan het einde van elke trainingssessie toont hij het effect van je training, zodat je weet wat je hebt bereikt. Raak jij ook wel eens de weg kwijt als je tijdens je run lekker aan het wegdromen bent? Geen probleem, met de Back-to-Start functie brengt hij je altijd weer terug naar huis via de kortst mogelijke route.
 
Je trainingen overzichtelijk op mobiel, tablet en desktop
Alle trainingsgegevens worden automatisch en draadloos gesynchroniseerd - via Bluetooth Smart - naar de mobiele app Polar Flow op je smartphone en de webservice Polar Flow, waar al je afgeronde en aankomende trainingen worden weergegeven in je trainingsdagboek. Met de Polar Flow app en webservice plan en analyseer je elk detail van je dagelijkse activiteit, je slaappatroon en je training. Deze fraai vormgegeven, online tool helpt je een beter inzicht in je dagelijkse activiteit en trainingsprestaties te krijgen.