De Polar Pacer Pro is een geavanceerd GPS hardloophorloge. Voor hen die betere hard-lopers willen worden. Dit is een serieus hardloophorloge dat toegewijde hardlopers voorziet van krachtige trainingstools.

Polar Pacer Pro

Krachtige trainingstools voor serieuze hardlopers


Toegang tot een uitgebreide reeks functies om je loopefficiëntie en prestaties bij te houden, te analyseren en te verbeteren.

Geïntegreerde barometer met polsgebaseerd hardloopvermogen


Controleer onmiddellijk de inspanning die je voor elk segment van je loop moet leveren, zodat je je intensiteit kunt aanpassen en sterk kunt finishen.

Supersnelle, krachtige kernprocessor


Een nieuwe CPU met meer geheugen.
 
Helder display voor optimale leesbaarheid in elke omstandigheid

Zie je statistieken duidelijk met het MIP (memory-in-pixel) reflecterende kleurendisplay en het ultradunne Gorilla Glass 3.0-scherm.

Geavanceerde optische hartslag tracking technologie


Volg elke slag met Polar Precision Prime™ - de wereldberoemde polsgebaseerde HR-monitoringtechnologie van Polar.

Nauwkeurige GPS en batterij met lange levensduur


Het nieuwe antenne-ontwerp volgt elke stap met verbeterde nauwkeurigheid - voor tot wel 100 uur trainingstijd.

Snel opladen en gegevensoverdracht


Polar Charge 2.0 klikt magnetisch op je horloge en laadt op in de tijd die je nodig hebt om je uitrusting aan te trekken.

Automatische slaap- en herstel-apps


Zie hoe goed je lichaam ‘s nachts herstelt van de kwaliteit, duur en tijd die je in elke slaapfase doorbrengt.

Ontworpen voor hardlopen


Licht, dun, gebruiksvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk om mee te hardlopen en ziet er goed uit als je ermee hardloopt.

Inclusief Polar SHIFT™ Adapters


Kies een standaard polsband van 20 mm voor je Polar Pacer Pro en verander je uiterlijk eenvoudig en snel. 

Polar Pacer Pro

Technische specificaties


Afmetingen
45 x 45 x 11,5 mm

Gewicht
41 g

Materiaal
Glasvezelversterkte polymeerbehuizing. Aluminium knoppen en behuizing.

Scherm
Always ON Kleuren display met Gorilla glas (1,1mm, Vantage V2 1,5mm) en anti-fingerprint coating. Formaat 1.2”, resolutie 240 x 240.

Batterij
265mAh Li-pol batterij. Batterijlevensduur tot 35 uur in trainingsmodus (GPS en polsgebaseerde hartslag) of tot 7 dagen in horlogemodus met continue hartslagmeting. Meerdere energiebesparingsopties beschikbaar.

GPS
Geïntegreerde GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Geassisteerd-GPS voor snelle fix tijden. Barometrische hoogte, helling, stijging en daling.

Connectiviteit
Bluetooth Low Energy. Aangepaste USB-kabel voor opladen en datasynchronisatie.

Horloge
Tijd en datum. Alarm met snooze.

Sensoren
Compatibel met alle standaard BLE-hartslagsensoren, hardloopsensoren voor cadans en vermogen, en fietssnelheids-, cadans- en vermogenssensoren.

Polsbanden
Duurzame en comfortabele geïntegreerde eigen siliconen polsbandjes met aluminium gesp. Eenvoudig te verwisselen met elke standaard polsband van 20 mm met behulp van de SHIFT™-adapter (meegeleverd).

Afmetingen
S: polsomtrek 120-190 mm
M/L: polsomtrek 145-210 mm

Waterbestendigheid
Waterbestendig tot 50m (geschikt om mee te zwemmen).

Polar Flow
Bekijk je vooruitgang, stel je doelen, plan je sessies en analyseer je prestaties met alle gegevens van je lichaam automatisch gesynchroniseerd.

Het is niet genoeg als je horloge of sensor elke hartslag registreert, je moet al die gegevens ook kunnen omzetten in gepersonaliseerde, gemakkelijk te begrijpen, zinvolle informatie en begeleiding - met Polar Flow.

Je volledige trainingsplatform
De Polar Flow app en webservice werken naadloos samen met Polar producten om al je workouts, dagelijkse activiteit en slaapstatistieken te registreren, zodat je gepersonaliseerde feedback krijgt om je vooruitgang te analyseren en de gegevens van je lichaam te begrijpen.

+130 Sportprofielen
Kies je favoriete sport en begin met trainen met aangepaste weergaven voor sportspecifieke tracking en meetgegevens, of plan en maak individuele workouts of gepersonaliseerde trainingsplannen om te synchroniseren met je Polar-product voor live begeleiding en slimmere training.

Compatibel met je favoriete apps
Haal nog meer uit je Polar product door je fitnessapps en sportcommunities te verbinden met Polar Flow. Deel je prestaties, krijg steun van je vrienden en gebruik de platforms en services waar je van houdt.

Shop Polar Pacer Pro