Trainen voor een marathon. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Anyway, je gaat ervoor: de marathon, 42 kilometer. Hoe pak je het aan? Kies je voor een traditioneel schema of durf je de Marathon Revolutie methode aan waarbij je niet verder dan 14 kilometer traint?

Koen de Jong geeft woensdag 21 juni een inspirerende presentatie over de nieuwe trainingsmethode in aanloop naar de TCS Amsterdam marathon (of een andere najaars-marathon). Een nieuwe manier van trainen: train niet meer dan 14 kilometer en loop de marathon! Uiteraard gaat Koen de discussie die het met zich meebrengt niet uit de weg. Een methode die veel stof doet opwaaien in hardloopland. De meningen lopen uiteen en er zijn discussies gaande. Ben jij benieuwd? Kom dan naar de boekpresentatie: De Marathon Revolutie.

Train met ons mee voor de TCS Amsterdam Marathon
Wil jij de marathon van Amsterdam lopen of heb je je al ingeschreven voor de TCS Amsterdam Marathon? Bereid je dan voor (en train met ons mee) aan de hand van het 14K schema.

In aanloop naar de marathon loop je niet meer dan 14 kilometer. Zo sta je goed voorbereid en goed uitgerust aan de start. Je herstel is goed omdat je niet teveel kilometers traint én ademhalingsoefeningen doet. Daarnaast is je voorbereiding goed omdat je traint op jouw marathonhartslag.

Voordelen van het 14K schema:
1. Geen blessures
2. Meer tijd voor je kinderen en vrijwilligerswerk
3. Veel energie (ook op je werk)
4. Gericht trainen op hartslag (nee, dat is niet ingewikkeld)
5. Je loopt een PR (nou ja, de kans is groot)
  
De entree is gratis. Je kunt op de avond het nieuwe boek: De Hardloop Revolutie aanschaffen. 
 
Locatie:
Run2Day Amsterdam
Overtoom 345
1054 JM Amsterdam

Start: 19:30 uur.
Aanmelden via: jordyhindriks@run2day.nl


De presentatie zal ongeveer 1.5 uur duren.

Koen de Jong
Wie is Koen de Jong? Hij is geboren in 1979, loopt hard, fietst graag en ademt rustig. Hij schreef de boeken Koud kunstje,VerademingIk, hardloper, en Ik, de wielrenner. Daarnaast bedacht hij 100 dagen sportrusten.
 
Verder is hij dol op koffie, lanterfanten en vers gemaaid gras. Dit belooft een mooie avond!

De Marathon revolutie