Met de juiste spullen navigeer je soepel van de start naar de finish. Een shoppinglijst met race-musthaves.

Met de Rotterdam Marathon dit weekend wordt het hardloopseizoen van 2014 toch wel echt geopend! Of je nu je eerste 5km ooit loopt of voor een persoonlijk record gaat op de magische afstand van 42km, met de juiste race gear sta jij goed voorbereid aan de start.

Wat drink je?
Bij runs korter dan een uur is water meestal genoeg om je vochttekort aan te vullen. Loop je langer, dan is het belangrijk om ook elektrolyten aan te vullen. Bijvoorbeeld met een speciale sportdrank als Born Drink of Powerbar Energize Sportdrank. Drink je alleen water, dan verdwijnt het dorstgevoel te snel en loop je het risico dat je vervolgens te weinig drinkt. Water bevat geen energie.

Bescherm je tegen die stralende allemansvriend tijdens het hardlopen.
In de zomer is een zonnebril een must tijdens het hardlopen. Voor de juiste zonnebril kun je shoppen bij Run2Day. Wij bieden een grote selectie zonnebrillen voor tijdens het hardlopen aan. De zonnebrillen van Nike en adidas garanderen 100 procent bescherming tegen uv-straling. 

Super snelle race schoen
De naam AdiZero Adios stond de afgelopen jaren als een huis, het was in de volksmond ook wel de 'Haile wedstrijdschoen', dit kwam natuurlijk omdat Haile Gebrselassie zijn wereldrecord op de marathon op de eerste versie van de adidas AdiZero Adios liep. Deze race schoen van adidas is dan ook het snelste schoentje wat wij in huis hebben.

Run2Day Lookbook
De beste race-gear hebben wij voor jou op een rijtje gezet in het Run2Day Lookbook

Deel jouw race met je hardloopvrienden en met ons
Wij zijn net als jouw hardloopvrienden benieuwd hoe je race gegaan is! Heb jij een wedstrijd gelopen of ben jij in training voor een evenement, houd ons op de hoogte van je prestaties. Via Instagram en Twitter met #Run2Day of post jouw hardloopfoto op onze Run2Day Nederland Facebookpage.