Het merk HOKA is inmiddels niet meer weg te denken uit het Run2Day assortiment en de Bondi is een van de belangrijkste modellen hierin. Inmiddels is het alweer de 8e versie van dit succesvolle model. Door de karakteristieke dikke tussenzool geeft de Bondi 8 je maximale cushioning, hoe lang je run ook is! Ten opzichte van de zeer succesvolle Bondi 7 is er vooral aandacht geweest om het “onderstel” nog comfortabeler te maken.

HOKA Bondi 8

Maximale HOKA demping


De Bondi 8 staat op een nieuw onderstel Glide+ genaamd wat zorgt voor uitzonderlijk goede demping. Er is een nieuw foam gegoten EVA rubber licht in gewicht en veerkrachtig. Ondanks de dikke zool is het model verrassend licht en geeft een soepel en lichtvoetig loopgevoel. Handelsmerk voor HOKA is de duidelijke ronding van de zool, je loopt als het ware op een schommelstoel. Door de vorm van de zool in combinatie met de lage drop, 4mm, krijg je zo een afwikkeling die heel natuurlijk aanvoelt. De buitenzool bevat meer rubber wat ten goede komt aan de levensduur van de schoen.

Ademend bovenwerk


Het naadloze upper van de Bondi 8 is gemaakt van open engineered materiaal waardoor de schoenen goed ventileren en is gemaakt van gerecycled materiaal. De tong van het model is extra rijk gevuld en draagt bij aan de prettige pasvorm. De tong is deels vastgestikt om het draaien ervan te voorkomen. De versteviging bij de hiel (voorzien van memory foam) zorgt voor een nog betere pasvorm. Het lusje aan de hiel zorgt ervoor dat je de schoen makkelijk aan-en uittrekt.

Ben je op zoek naar een schoen met een natuurlijke afwikkeling en ben je op zoek naar comfort? Dan is de HOKA Bondi 8 een “must have”.

Shop HOKA Bondi 8       

Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 267 gram
Gewicht heren: 307 gram