Responsief, lichtgewicht en energiek bij elke stap, maak je klaar om te racen met de HOKA Mach 5. De nieuwe Mach 5 heeft een gestript bovenstuk van kreel mesh en een platte lip, en biedt een soepeler draagcomfort dankzij de gestapelde middenzool van PROFLY, met een lichtgewicht, responsief schuim direct onder de voet en een met rubber bekleed EVA eronder.

De geheel nieuwe HOKA Mach 5 loopt nog dynamischer dan zijn voorgangers en is opnieuw ontwikkeld om een energieke en harmonieuze loop te geven die hardlopers die sneller willen gaan in verrukking brengt.

HOKA Mach 5

Deze gloednieuwe Mach 5 is innovatief ontworpen voor zowel ervaren lopers als beginners en is de schoen die jij kiest voor duurlopen, zodat je elke kilometer soepeler af kunt leggen. Met een perfect evenwicht tussen snelheid en comfort geeft de Mach 5 lopers energie om te pakken wat ze ook maar najagen, van dagelijkse trainingen tot up-tempo inspanningen.

Technisch kreel geweven mesh


Eenlaags bovenstuk van kreel mesh om het gewicht te verminderen.

Lay-flat tongconstructie met inzetstukken


Ontworpen om de pasvorm en het comfort te verbeteren.

Buitenzool van met rubber bekleed EVA


Ontwikkeld met een responsieve laag schuim in de midden- en buitenzool die veel grip biedt.

Opbouw met knikvormige hielkraag


Ontworpen voor een beter afgestemde pasvorm.

Middenzool met PROFLY+™ constructie


Veerkrachtiger schuim en afgestemd voor een energieke loopervaring.

De veelzijdige HOKA Mach 5 is speciaal ontworpen voor wegwedstrijden en biedt optimale steun en vertrouwen, waar je run je ook brengt. Uniek afgewerkt met gedurfde, opvallende kleuren maak je gegarandeerd een statement aan de startlijn met deze schoen van de volgende generatie.

Shop HOKA Mach 5       

Specs


Drop: 5 mm
Gewicht dames: 192 gram
Gewicht heren: 232 gram