Op zondag 14 September vindt de 5e editie van de Rock and Run plaats in het mooie Vondelpark van Amsterdam. Naast de start en finish vanuit het Vondelpark Open Lucht Theater worden de lopers weer omringt door verschillende muzikale optredens tijdens de looproute van 6 óf 12 kilometer.
 
Memphis Maniacs en Bl3nder
Ook dit jaar staan er weer spectaculaire acts klaar met als hoogtepunt niemand minder dan de MEMPHIS MANIACS! Met festivals als Parkpop, Concert at sea, Dauwpop en Mash Up Madness achter hun naam staat deze show voor een Uniek rock& roll spektakel met een dansvloer die je doet happen naar adem...
 
BL3NDER, een unieke mengeling van dampende jazz en vloeiende raps, staat voor “Bas van Lier Trio ’n Die Ene Rapper. Één voor één muzikanten met indrukwekkende bio’s, Wie kent bijvoorbeeld niet de Osdorp Posse? De sound van Bl3nder is een mix van heerlijke jazzarrangementen en stevige rock-stukken.
 
Natuurlijk draait en praat de vaste host van de Rock and Run; MC Butslammer deze editie de dag weer aan elkaar. Ook vindt je dj’s WESLO en GINO CHRISTIANO achter de draaitafels!
 
Langs de route kom je meerdere bands tegen, geplaatst op de leukste plekken in het Vondelpark voor de meest muzikale aanmoediging.
 
Live Build
Doormiddel van de loop steunen we het LiveBuild project genaamd Children’s Hygiene Intervention Program (CHIP) met het doel om kindersterfte als gevolg van vervuild water met minimaal 20% te laten afnemen. Tijdens eerdere edities steunden we het LiveBuild waterproject in Kameroen al met een bedrag €30.000! Doormiddel van de inschrijving steunt iedereen als loper automatisch het Children’s Hygiene Intervention program!
 
Net zoals voorgaande edities is er weer een keuze tussen de 6 en 12 kilometer loop, waarbij niet alleen het uithoudingsvermogen maar ook de outfit een uitdaging is! Ben jij de best verklede Rockster op deze route door het mooie Vondelpark? Dan staat er een leuke verrassing voor je klaar aan het einde van de loop!!
 
De kaartverkoop is inmiddels gestart en de Early Bird kaarten zijn al uitverkocht! Kaarten voor de 6 en 12 kilometer kosten €20 (inclusief donatie van €2,50) of €35 met T-shirt en donatie.
 
Ophalen van startbewijzen kan vanaf 11:00 uur. Het muziek en loop programma vindt plaats tussen 13:00 en 18:00. Inschrijven doe je via www.rockandrun.nl
Rock and Run for Water VONDELPARK