Bij alles wat Rohnisch doet staat duurzaamheid centraal. Zij geloven dat de definitie van duurzaamheid evolueert, net als de doelen van Rohnisch. Er wordt gestreefd naar constante verbetering en ontwikkeling. Rohnisch wilt haar platform gebruiken om zoveel mogelijk informatie te verstrekken over hun producten en voetafdrukken, zodat de gemeenschap weloverwogen keuzes kan maken. Als onderdeel van deze ambitie heeft Rohnisch informatie over de inspanningen gebundeld in een duurzaamheidsverslag, dat regelmatig wordt bijgewerkt. Ze richten zich op inspanningen die de grootste impact hebben. De acties zijn onderverdeeld in vier hoofdgebieden: Product, People, Planet en Progress.

Rohnisch

Product


Rohnisch streeft ernaar om in 2025 al haar producten te produceren van gerecycled, ecologisch of biologisch afbreekbaar materiaal.

 

People


Rohnischt werkt aan het bevorderen van eerlijke arbeidsomstandigheden, het opbouwen van partnerschappen en capaciteitsopbouw in de supply chain en binnen de organisatie.

 

Planet


Rohnisch richt zich op inspanningen die de grootste impact hebben op verschillende gebieden; productie, transport, kleding care, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid.

 

Progress


Het bereiken van de duurzaamheidsdoelen betekent niet dat ze tot stilstand moeten komen – Rohnisch daagt zichtzelf daarom voortdurend uit om de impact op de planeet te minimaliseren.

   Shop Rohnisch