Run2Day bestaat 20 jaar. Hier zijn wij trots op. Maar onze 20ste verjaardag hebben we ook aan jou te danken. Daarom ontvang je gedurende de maand augustus een gratis New Balance shirt bij aanschaf van een paar New Balance hardloopschoenen. Wij geloven in persoonlijk advies, daarom is de actie geldig op het gehele New Balance schoenen assortiment in al onze winkels en online! Dus een goed advies en een leuk cadeau voor iedereen!

In alle 25 Run2Day winkels ontvang je een New Balance shirt met de tekst: "Zie mij eens ff lekker bezig zijn". Ook online ontvang je bij je bestelling een New Balance shirt bij aanschaf van een paar New Balance hardloopschoenen. Check bij de dames en- of herenschoenen of jouw favoriete schoen ertussen staat.

Uitgebreide collectie damesschoenen

Uitgebreide collectie herenschoenen
 
*Let op, het betreft een op=op actie. De actie is geldig van 1 augustus t/m 30 augustus 2016.

Het beste schoenadvies krijg je van onze runningexperts
Goed advies? Wat is dat dan? De Run2Day Schoenadvies Methode (RSM) is een manier van adviseren waarbij we een balans hebben gevonden tussen persoonlijke voorkeur en de biomechanische behoefte van een loper. De laatste jaren is het heel ingewikkeld geworden in hardloopschoenenland. Dikkere zolen, dunnere zolen, meer of minder stabiliteit, natural running, er zijn allerlei invloeden geweest die tot exotische hardloopschoenen hebben geleid. Wij zijn ervan overtuigd dat we iedere loper het juiste advies en de beste ervaring kunnen bieden in onze winkels door onze Run2Day Schoenanalyse Methode.


 
Wij categoriseren nog steeds alle schoenen naar stabiliteit. We baseren ons schoenadvies nog steeds op een analyse van het looppatroon met behulp van videobeelden. Maar wat we ook doen is verder kijken, de houding tijdens het hardlopen is heel belangrijk. Sterker nog,  een hardloopschoen kan de houding beïnvloedden! De Run2Day Schoenadvies Methode houdt naast stabiliteit ook meer rekening met de verschillen in opbouw van de tussenzool. We onderscheiden Maximum Cushioning, Responsive Cushioning en Light Cushioning schoenen binnen iedere stabiliteits categorie. Op basis van persoonlijke voorkeur, het bewegingspatroon en de effecten van de schoen daarop en de persoonlijke doelstelling zal de keuze van de juiste hardloopschoen nu uit een diverser aantal soorten schoenen gemaakt worden. Kom het ervaren bij jouw Run2Day winkel.