Doorzettingsvermogen dat is wat hardlopers en zieke kinderen met elkaar gemeen hebben. Daarom slaan Run2Day en de CliniClowns de handen in één!

Naast ons Shoe2Care project , elk jaar in de maand juli, waarbij het doel is om kinderen te laten sporten, spelen en genieten, vinden wij dat zieke kinderen ook moeten genieten. Vandaar de samenwerking met de Cliniclowns! Loop voor de kracht van een lach. Doorzettingsvermogen, daar gaat het om bij de grootste marathon ter wereld, de marathon van New York. En juist over heel wat van dat doorzettingsvermogen moeten zieke en gehandicapte kinderen overal in Nederland beschikken. Met deelname aan de marathon willen we hen steun bieden. Tijdens de marathon toont het CliniClowns marathonteam hun doorzettingsvermogen en halen zij geld op. Het sportieve team zal bestaan uit nieuwe deelnemers én een deel van het team van 2012. Afgelopen jaar begeleidden we DJ Fajah Lourens al voor op de 42K van New York. Helaas ging de marathon niet door vanwege orkaan Sandy. Dit jaar begeleiden we samen met enthousiaste trainer/coaches de nieuwe toppers. 24 maart zal een training worden afgewerkt in het Vondelpark. Daar worden de New York toppers begeleid op gebied van hartslagmeting in samenwerking met Polar.

Wist je dat de keuze voor de marathon van New York niet toevallig is?

In die stad begonnen namelijk de eerste CliniClowns. Hardlopen voor het goede doel? Loop de New York Marathon 2013 voor CliniClowns, klik hier

Op de hoogte blijven van al onze nieuwste producten in de winkels en de leukste running evenementen?

Like ons op Facebook.com/Run2DayNederland en volg ons op Twitter @Run2DayNL en Instagram #Run2Day [photomosaic]