Onze pay off zegt het eigenlijk al; Door Runners Voor Runners. Hardlopen zit bij Run2Day’ers in het bloed. Wij geloven in kennis, in advies, in inspiratie, in motivatie en in specialisme. We groeien door te trainen en beter te worden. Sinds onze oprichting in 1996 doen we daarom één ding: mensen infecteren met het hardloopvirus. Dit doen wij met een enorm gedreven team van hardloopspecialisten.

Prestaties tellen


Bij ons staat passie hoog in het vaandel. Niet alleen passie voor hardlopen, maar ook voor de klant. Wij zijn van mening dat je meer kunt dan je denkt en dat wij hardlopers helpen hun doelen en dromen waar te maken.

Run2Day is dé running specialist van Nederland. En met jou aan boord willen we dat blijven! Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je service gericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wellicht is één van de openstaande vacatures iets voor jou.

Wat hebben we je te bieden?


Onze filosofie is eenvoudig: vorm een team van diverse en gepassioneerde mensen, zet de klant centraal en creëer een energieke en sportieve cultuur waar service, advies & the extra mile centraal staan.

Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig (samen) te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Kom jij ons versterken?


De winkels zijn het hart van Run2Day: je kunt er als klant terecht voor specialistisch advies over onze producten, direct het product in handen krijgen en testen en de winkel is het adres om bij vragen over hardlopen of defecten na een aankoop (zowel online als offline) aan te kloppen. Wil je ons enthousiaste team komen versterken? Check al onze openstaande vacatures hier

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Misschien hebben we je niet direct nodig, maar dan houden we je cv graag achter de hand. Loop je graag hard, ben je klantgericht en flexibel? Graag ontvangen we je open sollicitatie met cv en vermelding van de functiewensen, motivatie en recente foto. Je kunt dit sturen naar hrm@run2day.nl