Op zaterdagavond 31 oktober is het Halloween! De leukste run van het jaar waar het niet om tijd gaat maar om gezelligheid en vooral griezeligheid. Dit jaar in maar liefst 18 steden de Halloween Run, presented by Saucony. 
 
Wees creatief en creëer de meest angstaanjagende Halloween outfit. Argeloze voorbijgangers en toeristen zullen zich doodschrikken van alle rennende zombies en skeletten! Om 22:00* uur gaan wij van start vanuit de in een spookhuizen omgetoverde Run2Day winkels. Tot middernacht maken wij de stad onveilig. Er is geen ontkomen aan! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem, beats die door merg en been gaan van DJ Evil Dead vullen de nacht: ren voor je leven, want dit wordt de Halloween Run 2015.
 
Doe mee – als je durft!
Schrijf je gratis in voor de griezeligste loop van het jaar via onderstaande adressen. Om je inschrijving compleet te maken vermeld je, je naam, geslacht en t-shirt maat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt**. De loper met de creatiefste Halloween outfit kan een paar Saucony Ride 8 schoenen winnen! Vanaf 20:30 uur ben je welkom bij jouw Run2Day en krijg je een awesome skull face painting. 
 
De run zal rond 7-8km zijn en tussendoor zullen er 3-4 stops zijn waar even gefeest wordt. Als je 5km achter elkaar kunt hardlopen, dan kun jij meedoen aan de Halloween Run 2015.
 
Meld je snel aan bij jouw Run2Day want er zijn een beperkt aantal plaatsen:
Amsterdam: halloween@run2day.nl - VOL | Reservelijst
Amersfoort: amersfoort@run2day.nl 
Apeldoorn: apeldoorn@run2day.nl 
Arnhem: arnhem@run2day.nl 
Assen: assen@run2day.nl
Breda: breda@run2day.nl
Den Bosch: denbosch@run2day.nl 
Den Haag: denhaag@run2day.nl 
Deventer: deventer@run2day.nl
Emmen: emmen@run2day.nl
Haarlem: haarlem@run2day.nl - VOL | Reservelijst
Hilversum: hilversum@run2day.nl 
Hoogeveen: hoogeveen@run2day.nl
Leeuwarden: leeuwarden@run2day.nl 
Nijmegen: nijmegen@run2day.nl 
Rotterdam: rotterdam@run2day.nl 
Utrecht: utrecht@run2day.nl 
Zwolle: zwolle@run2day.nl
 
When dawn is at hand, we run like the devil is chasing us!
Op de hoogte blijven van de Halloween Run en andere acties, volg ons op Facebook en Twitter. Wil je meer weten over de Halloween Run en de sfeer proeven van de afgelopen edities, check dan de Run2Day Halloween Run pagina.

* Run2Day Breda start om 19:00 uur en Run2Day Zwolle start om 21:00 uur 
** Zolang de voorraad strekt.



Run2Day Halloween Run