Lijkt het je wat om King of The Hill te worden en mee te doen aan de duizelingwekkende Duivelsberg Hoogtemeter Challenge, één van de leukste trailrun evenementen van Nederland? Schrijf je dan snel in.  

Als trailrunner doe je uiteraard niets liever dan buiten de geasfalteerde lijntjes kleuren. Ben je echter toe aan een nieuwe uitdaging of wil je wel eens een serieus met trailrunnen beginnen. Doe dan op zondag 26 februari mee aan de door Run2Day georganiseerde Duivelsberg Hoogtemeter Challenge: een kuitenbijtende trailrun wedstrijd in de heuvels van Nijmegen. Het doel van het duivelse duel is om binnen één uur zo vaak mogelijk de 75 meter hoge heuvel te bestormen.

Weet je niet of trailrunning wat voor jou is. Ben je van nature een baan- en/of wegatleet, maar wil je de uitdaging wel aangaan? Wij dagen je uit om mee te doen aan aan de Hoogtemeter Challenge. Lukt het jou om 1.000 hoogtemeters te maken binnen een uur?
Voor de deelnemers die geen trailrunningschoenen hebben, ligt er een paar New Balance trailrunningschoenen klaar (let op, er zijn een max aantal schoenen beschikbaar)

Wordt King of The Hill en win een mooi prijzenpakket
De winnaar bij de dames én heren winnen een compleet New Balance running-outfit inclusief trailrunning schoenen én een TomTom Adventurer. 


Inschrijven
Schrijf je direct in voor de zwaarste trailrun van 2017. Bij je inschrijving zit het unieke King of The Hill t-shirt inbegrepen. Dit shirt ontvang je op de wedstrijddag zelf. 

Inschrijven via deze link


Tot de 26e februari op de Duivelsberg in Nijmegen.
Verzamellocatie:
Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg
Duivelsberg 1
6572 BE Berg en Dal
Start 10:30uur. Aanwezig 10:00uur.


De Run2Day Hoogtemeter Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door New Balance. Staatsbosbeheer zijn wij dankbaar voor het gebruiken van de heerlijke natuur.

Run2Day Duivelsberg Hoogtemeter Challenge

Run2Day Hoogtemeter Challenge