Het nieuwe Run2Day magazine ligt weer bij jouw Run2Day winkel. Viermaal per jaar verschijnt dit gratis magazine boordevol hardlooptips, mooie verhalen en de nieuwste gadgets.

Voor deze editie hebben we Loreanne Kuhurima voor de cover weten te strikken. Achter Dafne Schippers is zij een van de snelste Nederlandse sprintsters. Dit maakt dan ook direct de koppeling met snelheids gerelateerde items in het magazine.

Intervallen de sleutel tot succes
Loop jij vaak hetzelfde rondje en kom je maar niet verder met je hardloopresultaten? Probeer dan eens intervaltraining. Het nut van intervallen, plus mooie schema's vind je terug in het magazine. 

Snelle ontbijtjes
Bij snelle runs horen natuurlijk snelle ontbijtjes. Vijf super voedingsrijke ontbijtjes die je genoeg energie geven voor je duurloop of intervaltraining. Van Mugcake tot groene smoothie. En uiteraard de uberhippe overnight oates mogen niet vergeten worden. 

Sportmedisch onderzoek
Onze collega's Edgar en Jordy gaan samen met de meiden van Girls Love2Run dé mooiste ultra marathon van de wereld lopen; Old Mutual Two Oceans Marathon. Dat een afstand van 56 kilometer een goede voorbereiding vergt is duidelijk. Edgar en Jordy ondergingen een uitgebreid medisch onderzoek en een inspanningstest op Papendal. Zijn zij er klaar voor?

Super snel vs Maximaal comfort
We zoeken allemaal naar de lekkerste hardloopschoen en die het beste bij jou past. Voor de een is dat een schoen met veel demping, voor de ander juist met zo min mogelijk demping. Voor ieder wat wils bij jouw Run2Day winkel. Wij selecteerden de meest comfortabele schoenen en de echte racers van dit moment.

Ultra Boost consumenten test
adidas lanceert de Ultra Boost in navolging van de Energy Boost. Is deze schoen echt zo goed? Geeft deze 100% Boost schoen je zoveel energie terug dat je maar wilt blijven lopen? Carola en Rik testten de schoen en geven uitgebreide feedback.

Klaar voor het voorjaar
Vier keer per jaar doen wij onze stinkende best om de mooiste, meest onderscheidende en vooral beste schoenen en kleding collecties uit te zoeken bij de merken. Ook voor het voorjaar is er weer een goede keus gemaakt bij merken als New Balance, ASCIS, Nike, Mizuno, adidas, Saucony, Odlo, Brooks en Under Armour. Laat je verrassen door het frisse beeld voor dit voorjaar. Naast een paar goede hardloopschoenen, de juiste sportbeha en hardloopsokken zijn gadgets ook niet meer weg te denken. De beste voorjaars mutshaves hebben we voor jou uitgelicht!

Ga naar jouw Run2Day winkel en neem een gratis Run2Day magazine mee. Heerlijk om door te lezen, nieuwe inzichten te krijgen én een boost te geven voor je volgende training!