Het is zomer 2016. Alleen de juiste temperaturen nog! Deze zomer staat bomvol van de hardloopevenementen. In het bijzonder de EK atletiek in eigen land en natuurlijk de Olympische Spelen in Rio! De rode draad door het Run2Day magazine zijn dan ook deze twee fantastische evenementen.

Voor deze 13e editie van het Run2Day magazine strikten we Henry Schut. Verslaggever bij de NOS en hele grote fan van Dafne Schippers en Churandy Martina. Als klein jongetje had Henry de droom om net zo goed te worden als 1500m loper Marko Koers. En laten we deze Marko Koers nu, net als oud Olympiers Marianne Timmer en Bas van de Goor, gevraagd hebben wat vooral nu nog te doen om fit te blijven.

Ready for Rio special
Dafne Schippers, Maureen Koster, Sifan Hassen en Churandy Martina maakten tijd voor ons vrij tussen de trainingen door. Wat zijn hun doelen tijdens de EK in Amsterdam en de Spelen in Rio? Je leest het in een 16 - pagina's tellende special-insert.

De beste gear
Naast de nieuwste hardloopschoenen en hardloopkleding hebben we ook de beste gear voor tijdens het hardlopen geselecteerd als het gaat om drinken. Welke bidon of rugzak gebruik je wanneer.

Barbara Kerkhof loopt 30 dagen hard
Een maand lang elke dag hardlopen bracht onze vaste reporter en fotograaf Barbara veel meer dan ze verwacht en het kostte minder moeite dan ze dacht! Ze verliet haar comfortzone - and that's where the magic happens....

Het nieuwe Run2Day magazine staat boordevol nieuwe collecties om te shinen in de zomer. Zes heerlijke recepten die voor en na je training van de juiste brandstof te voorzien. 

Kom naar jouw Run2Day winkel en neem het Run2Day magazine gratis mee.

Veel leesplezier.