De winter is voorbij. Het voorjaar klopt alweer aan de deur (alleen de temperaturen nog)! Wat is er nu lekkerder om hard te lopen nu het in de ochtend eerder licht is en 's avonds later donker? Juist! We kruipen weer uit de sportschool, trekken de hardloopschoenen aan en gaan de straat op, park in en schrijven ons in voor de leukste runs. 

Voor deze voorjaarseditie strikten we Annemerel de Jongh. Dé hardlopende blogger die onlangs haar eigen boek 'Live, Love, Run' lanceerde. Daarnaast heeft Annemerel een heel mooi doel. Zij wil de Major Six lopen, de Major Six? Yes, dat lees je in het magazine. 

Een druk leven en toch een marathon lopen.
Ze werken, hebben kinderen én lopen geregeld marathons. Elke, Mohammed, Dorien en Erik vertellen hoe zij hun drukke leven combineren met hun passie voor hardlopen. 

Bram Bakker loopt van station naar station

Bram Bakker pakt voor dit nummer de trein. Hij loopt namelijk de UHT. Een race zonder startschot die gaat van station Driebergen-Zeist naar Rhenen. Een mooie route door het bos van zo'n 32 kilometer. Loopt Bram de gehele route, of gaat hij rechtsomkeert?

Dagboek van Miranda Boonstra
Miranda Boonstra (43) heeft nog één doel. De Olympische spelen van Rio op haar favo nummer, de marathon. Miranda neemt je een week lang mee in haar privé en trainingsleven. 

Het nieuwe Run2Day magazine staat boordevol nieuwe collecties om te shinen in het voorjaar. Zes heerlijke recepten die voor en na je training van de juiste brandstof te voorzien. 

Kom naar jouw Run2Day winkel en neem het Run2Day magazine gratis mee.

Veel leesplezier.