Run2Day heeft een nieuwe winkel aan de Ceresstraat 7 in Assen geopend. Vandaag opent de ruime winkel van het ondernemende paar Martin en Marjon Speelman haar deuren in het vernieuwde stadscentrum van Assen.
Alles wat hardlopen nog leuker maakt
De ruime etalages zijn een opvallende verschijning in de straat en bieden een mooie inkijk in de strak vormgegeven winkel. Binnen vind je alles wat hardlopen nog leuker maakt. Het assortiment aan hardloopkleding, accessoires en schoenen is uitgebreid en innovatief. In de wanden hangen de nieuwste running collecties van onder meer Nike, adidas, Saucony en ASICS.

Vertrouwd advies
Net als in alle andere 25 Run2Day vestigingen kun je bij Run2Day Assen rekenen op gedegen hardloopadvies van enthousiaste hardlopers. Martin en Marjon Speelman en hun team staan voor je klaar en maken voor de professionele loopanalyse gebruik van de beste meetapparatuur om de schoen te vinden die het meest aansluit bij jouw loopstijl. Natuurlijk mag je de schoenen buiten even uitproberen. Ook zullen vanuit Run2Day Assen verschillende clinics worden georganiseerd.

Klaar voor de start
‘Met de opening van Run2Day Assen gaat mijn lang gekoesterde wens om van mijn hobby mijn beroep te maken in vervulling’ aldus Martin Speelman. ‘De samenwerking met de TT Run in Assen op 21 juni zorgt in ieder geval voor een vliegende start!’

Houd alles rondom onze winkel in de gaten via de social media van Run2Day Assen. Check de Run2Day Assen Facebook pagina en Twitter account.