Veel van onze winkels zijn onbedoeld uitgerust met geweldige lokale bijvangst zoals mooie natuur en prachtige stadsgezichten. Lees: de fijnste hardlooprondjes. Laat ons je meenemen door een paar van onze toffe buurten en trek zelf een keer je (nieuwe) hardloopschoenen aan om ze te verkennen.

Amsterdam Overtoom – Rondje Vondelpark


Het klassieke rondje in de buurt van de Overtoom is natuurlijk een rondje Vondelpark. Steek het Kattenlaantje door en ga links of rechtsom het overzichtelijke rechthoekige park door. Maar recht toe recht aan is het zeker niet. Je kunt variëren en zelfs lekker verdwalen als je de tussenpaden neemt. Het kan er behoorlijk druk zijn, dus kijk goed om je heen.

Ongeveer 3 km. https://www.strava.com/routes/161538

Amsterdam Vondelpark

Den Bosch – Bossche Broek


Heb je meer tijd, dan is dit een mooie combinatie van stad en natuur. Je start op de markt van Den Bosch. Loop dan de Vughterstraat uit richting Vught. Dan sta je al snel in natuurgebied het Bossche Broek. Vanaf hier heb je uitzicht op de skyline van de stad terwijl je zelf midden in de natuur bent. Je ziet er fazanten en als je mazzel hebt ook hertjes. Je loopt om de Zuiderplas heen en dan zie je het provinciehuis al liggen. Het laatste stuk loop je langs de stadmuren terug naar de markt. Wil je de 10 kilometer uitbreiden? Ga dan nog de bossen van de Gruyter achter het Bossche Broek nog in, voordat je terug loopt naar het centrum.

Ongeveer 10 km. https://www.strava.com/routes/3106885674126528746

Den Bosch

Utrecht - Rondje Singels


Als je tegen een beetje drukte kan of lekker vroeg, of juist laat op pad gaat is een rondje Singels een goed idee. Vanaf de Weerdsingel Oostzijde ga je naar de Witte Vrouwensingel en de Maliesingel. Via de Tolsteegsingel en de Oudegracht ben je weer terug op de Weerdsingel.

Ongeveer 5 km. https://www.strava.com/routes/97248

Singels Utrecht

Amersfoort – Rondje Stadsmuur


Vanaf onze winkel aan de Grote Haag kun je gelijk starten met het prachtige rondje langs de rand van de prachtige oude binnenstad van Amersfoort. Ook hier heb je de optie om te verlengen door je kriskras te laten meenemen langs alle oude straatjes die uiteindelijk weer uit zullen komen op het parcours.

Ongeveer 3 km. https://www.strava.com/segments/11084706

Amersfoort Stadsmuur

Amsterdam Oosterpark


Het Oosterpark is een oud stadspark, in 1891 aangelegd door de gemeente Amsterdam. Al meer dan 100 jaar een plek om te ontspannen, te sporten en elkaar te ontmoeten. Midden in het park is een grote vijver, eromheen een groot grasveld (ooit aangelegd als cricketveld) en heerlijke hardlooppaadjes.

Ongeveer 1,2 km. https://www.strava.com/segments/6209587

Amsterdam Oosterpark