Het tweede deel van onze serie ‘rondjes door de buurt’. Rond al onze winkels kun je namelijk heerlijk hardlopen. Geniet van groene stadsparken, rustige natuur aan de rand van de stad of maak er een mooie city run van.


Rotterdam – Rondje Kralingseplas


De hectiek van de stad verlaten maar vanaf een afstand de prachtige skyline bewonderen, ongehinderd door stoplichten. Volksstammen lopers lagen er helemaal af tijdens dit zwaarste stuk van de marathon van Rotterdam, als 5 kilometer rondje is de Kralingseplas puur genieten.

Ongeveer 5 km https://www.strava.com/routes/2712281679320563270

Rotterdam


Breda – Rondje Centrum


Bewonder het mooie centrum van Breda, start vanaf de Grote Markt en loop dan in de richting van het Coothplein. Daarna vervolg je de weg richting de Nieuwe Prinsenkade, vervolgens loop je door naar het station. Dan via het prachtige Valkenbergpark weer terug naar de Grote Markt.

Ongeveer 7 km https://www.strava.com/routes/3109394275912074390

Breda


Hilversum – Bussumerheide/Westerheide


Op de heide bij Hilversum wil je alleen maar blijven, terugkomen en er weer opnieuw verdwalen. Geniet van de rust, de prachtige natuur, de Schotse Hooglanders en de eindeloze grindpaden.

Afstand: 5-15 km (neem zoveel tijd als je maar tot je beschikking hebt) https://www.strava.com/routes/3109395898846247576

Hilversum

Venlo– Rondje Zwart Water


Aan de noordelijke kant van Venlo ligt natuurgebied Zwart Water. Het ligt bovenop een oude Maas bedding. De witte paaltjes route is een prachtig trailrondje door dit gebied. Het loopt rondom de Venkoelen, door de bossen en langs de velden.

Ongeveer 5km. https://www.strava.com/segments/10883621

Venlo


Zwolle


Rond de pandemie organiseerde onze winkel in Zwolle de stadsgracht challenge, een tof rondje langs de Zwolse grachten en dat zo vaak als je maar kon of wilde. De pandemie vergeten we allemaal het liefst zo snel mogelijk maar deze leuke challenge kan altijd weer afgestoft worden!

Ongeveer 3,5 km https://www.strava.com/segments/6635508

Zwolle