Hardlopen in de wintermaanden betekent vaak kiezen voor het asfalt. Op zoek naar lantaarnpalen en veilige stukken fietspad. Maar het kan ook anders! Over de bos- en heuvelpaden trailen in de Randstad, waarbij je het licht zelf op je hoofd draagt. Avontuurlijk lopen, waarbij je geconcentreerd moet zijn om het goede pad te kiezen en de ondergrond in te schatten. En dat in winterse omstandigheden! Run2Day is daarom 'proud' sponsor geworden van de Petzl Night Trail in Bergschenhoek.

Durf jij deze uitdaging aan? Dan zien we jou zaterdag 6 februari in Bergschenhoek! De Petzl Night Trail kent twee afstanden. Bij allebei de afstanden zitten ook de nodige hoogtemeters. Organisator MudSweatTrails heeft weer mooie routes uitgezet. Er is een 15km route met (250 D+) en een 25km (300 D+).

Inschrijven
Zin om te trailen in de Randstad? Schrijf je in voor de Petzl Night Trail op zaterdag 6 februari. Let op: een trail loop je makkelijker een langere afstand dan op de weg. Dus laat je niet afschrikken door een 25km. Door de mooie omgeving zijn die kilometers zo voorbij!

MudSweatTrails - Petzl Night Trail 2013 from MudSweatTrails on Vimeo.Goed voorbereid met de Run2Day Night Trail Clinics
Wil jij weten of een Night Trail iets voor jou is? In het donker lopen, op ook nog eens onverhard terrein én met een lampje op je hoofd, kan best even wennen zijn. Run2Day organiseert daarom samen met MudSweatTrails, New Balance en Petzl trailclinics. Tijdens de clinics krijg je tips en trics op gebied van trailrunning, kun je New Balance trailschoenen testen en krijg je een lampje om tijdens de clinic mee te lopen.
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per clinic. Schrijf je daarom snel in via: www.inschrijven.nl
De kosten voor de clinic bedragen 7,50 euro. Heb je na de clinic de smaak te pakken? Doe dan mee aan de Petzl Night Trail en ontvang 7,50 euro korting op je inschrijfgeld! 

Waar en wanneer
24 november locatie Rotterdam Bergschenhoek - 19:00 uur verzamelen | 19:30 uur start clinic
26 november locatie Eindhoven Joe Mann - 19:00 uur verzamelen | 19:30 uur start clinic
02 december locatie Breda Boswachterij Dorst- 19:00 uur verzamelen | 19:30 uur start clinic
07 december locatie Zwolle | Zwolse Bos- 19:00 uur verzamelen | 19:30 uur start clinic
09 december locatie Amsterdamse Bos - 19:00 uur verzamelen | 19:30 uur start clinic
12 december locatie Veenendaal | Kwintelooijen - 19:00 uur verzamelen | 19:30 uur start clinic

New Balance Test
Tijdens de clinic staat er een paar New Balance 910 trailschoenen voor je klaar. Deze trailrunningschoen van New Balance zorgt voor extra stabiliteit op verschillende ondergronden. De schoen heeft een grof profiel voor meer grip tijdens je trailrun. De bovenkant is extra stevig, net als het hielgedeelte en de neus. Zo zijn je voeten beschermd tegen takken en stenen.
 

Run2Day Night Trail clinics