Sporten, gezonde voeding, kortom een gezonde leefstijl. Wie is daar anno 2016 niet mee bezig?! De Polar A360 is de allernieuwste fitness tracker met ingebouwde hartslagmeting van Polar. De Polar A360 tracker geeft je 24/7 feeback over je activiteiten, je slaappatroon, aantal stappen en tips om je doel dagelijkse doel te behalen. Een gezonde en fitte levensstijl is dus binnen handbereik.

Ingebouwde hartslagmeting van Polar; de uitvinder van de hartslagmeter
Wie fit wil worden en zijn doelen wil behalen zonder kostbare tijd te verliezen, doet er goed aan op de juiste intensiteit te sporten. Dat is nu eenvoudiger dan ooit met de zeer nauwkeurige ingebouwde hartslagmeter! Polar laat niet alleen je hartslag zien, maar laat jou je begrijpen wat je lichaam je vertelt.



Een echte smartwatch
Op de Polar A360 zie je direct alle inkomende meldingen van je smartphone: inkomende telefoongesprekken, SMS- en WhatsApp berichten, social media updates en agenda-items. Niets ontgaat je meer!

Wij zijn opzoek naar hardlopers/sporters die de Polar A360 willen testen. Uiteraard mag je de Polar A360 dan ook zelf houden. 
Vul het formulier hieronder in en wij kiezen dinsdag 12 april twee testers uit.








Gratis Polar Flow app en webservice
Je dagelijkse beweging, slaappatroon en je work-outs bekijk je altijd en overal in de Polar Flow app op je smartphone. Wil je je gegevens tot in detail bekijken, dan bezoek je de Polar flow webservice.