Voor een periode van vier jaar heeft Run2Day zich als co-sponsor verbonden aan de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast organiseert de landelijke keten van hardloopspeciaalzaken de driedaagse Marathon Expo in Sporthallen Zuid, welke jaarlijks in het marathon weekend plaatsvindt. Bij de 42e TCS Amsterdam Marathon op zondag 15 oktober worden 45.000 hardlopers verwacht aan de start van de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon, TCS 8 km en kids runs.

Vandaag werd het contract tussen beide partijen ondertekend. Ewout Braggaar, eigenaar van Run2Day, is enthousiast over de samenwerking: “Run2Day heeft met de TCS Amsterdam Marathon gemeen dat we de loper centraal willen stellen. Of je nu traint voor de 8 km, de halve of de hele marathon, bij Run2Day helpen we je je doel te behalen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen kan hardlopen en dat jij meer kunt dan je denkt. Onze mensen in alle fysieke winkels en online via Run2Day.nl staan klaar om de lopers verder te helpen door middel van deskundig advies over trainingen en de beste producten. Daarnaast vinden wij face to face contact met de klant enorm belangrijk, met de driedaagse Marathon Expo zullen wij er alles aan doen om voorafgaand aan de race de mensen te motiveren, inspireren en te adviseren. Hardlopen begint bij Run2Day!”

“Wij zijn trots dat we de samenwerking met een goede en loyale partner als Le Champion nu ook, naast de Dam tot Damloop, Runner’s World Zandvoort Circuit Run en de Groet uit Schoorl Run voortzetten met de TCS Amsterdam Marathon.” aldus Ewout Braggaar. We hebben heel veel zin om de Expo te organiseren tijdens de TCS Amsterdam Marathon en tegelijkertijd als volwaardige partner ons te verbinden aan dit prachtige evenement.

TCS Amsterdam Marathon
De TCS Amsterdam Marathon vindt op zondag 15 oktober voor de 42e keer plaats. De passage onder het Rijksmuseum, de finish in het Olympisch Stadion en het vlakke en snelle parcours zijn slechts enkele redenen waarom het evenement bij vele hardlopers op de kalender staat.  Inschrijven voor de TCS Amsterdam Marathon, Mizuno Halve Marathon, TCS 8 km en kids runs is mogelijk op www.tcsamsterdammarathon.nl. In totaal worden er 45.000 hardlopers aan de start verwacht.