Run2Day is vanaf heden de troste sponsor van Groet uit Schoorl. Door ons als hoofdsponsor van de 30 km aan de Groet uit Schoorl te verbinden breidt Run2Day de samenwerking met organisator Le Champion verder uit. 

De 39e editie van de Groet uit Schoorl Run vindt plaats op zondag 14 februari. Dit jaar worden er 8.500 hardlopers aan de start verwacht. Het evenement is zeer geliefd bij veel professionele en recreatieve lopers, met de afstanden Mizuno 10 km, Mizuno 21,1 km, Run2Day 30 km en het NK 10 km. De Run2Day 30 km is een ideale voorbereidingsafstand voor een voorjaarsmarathon. Het parcours door het schitterende bos en duingebied van Staatsbosbeheer maakt het evenement uniek. Inschrijven is nog mogelijk tot 25 januari via www.groetuitschoorl.nl.

Sales en Marketing Director, Jeroen Zeinstra van Run2Day, is enthousiast over de samenwerking: “Run2Day heeft met de Groet uit Schoorl Run gemeen dat we de loper centraal willen stellen. Of je nu traint voor een 10 km of een hele marathon, in Groet kun je je voorbereiden of je doel behalen. Onze mensen in alle winkels en van Run2Day.nl staan klaar om je verder te helpen door middel van deskundig advies over trainingen en natuurlijk producten. Hardlopen begint bij Run2Day!”

“Wij zijn trots dat we de samenwerking met een goede en loyale partner als Le Champion nu ook, naast de Dam tot Damloop en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, voortzetten met de Groet uit Schoorl Run.” aldus Jeroen Zeinstra.

Win een startbewijs


Om de samenwerking te vieren en jou hierbij te betrekken geven wij 25 startnummers weg. Vul hieronder je gegevens in en maak kans op een startbewijs naar keuze (10km, 21km en 30km).