Run2Day, heeft per 1 juli een nieuwe huisstijl. Het merk Run2Day is al twintig jaar een begrip in de hardloopwereld. Om klaar te zijn voor de huidige- en toekomstige ontwikkelingen in de hardloopwereld en het veranderende consumentengedrag is besloten om Run2Day herkenbaarder te maken bij alle hardlopers van Nederland.
 
Twintig jaar toonaangevend, tijd voor een nieuw gezicht.
In 1996 opent de eerste Run2Day haar deuren in de Mariastraat in Utrecht. Hardlopen zit bij de eerste werknemers in het bloed. De producten en adviezen zijn van absolute kwaliteit. Dat valt op! Run2Day groeit uit tot dé hardloopspeciaalzaak van Utrecht en al snel openen hardlopende ondernemers in heel Nederland nieuwe vestigingen. De Run2Day keten ziet het levenslicht.
 
Maradona Creative Agency
In samenwerking met Maradona Creative Agency is de huidige huisstijl en het imago getoetst aan de tegenwoordige eisen van communiceren. Zo werd er een nieuwe huisstijl ontworpen die de kern van de communicatie laat zien en waarbij de visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid bij hardlopers.
Sander van Baalen en René Bleuanus van Maradona: “Run2Day is ‘more than a store’. Run2Day is heel actief bij veel evenementen. Dé manier om in contact te komen met hardlopers. Een Run2Day winkel ‘ademt’ hardlopen en de medewerkers zijn zelf echte hardlopers. Daarnaast is Run2Day online heel actief wat in deze tijd net zo belangrijk is als aanwezigheid in de winkelstraat. Het is uiteindelijk de interactie met de klant, de online- en offline beleving en de producten die Run2Day haar identiteit geeft.
 
Vernieuwd logo en pay-off
Moderne tijden vragen om een modern logo. Vanaf 1 juli zijn alle winkelgevels voorzien van het nieuwe logo. Bij het ontwerp van het logo is uitgegaan van herkenbare elementen van het oorspronkelijke logo. De centrale 2 in het midden, de cursieve typografie in hoofdletters en het gebruik van rood, wit en blauw. De kleuren van het logo bestaan uit een sportief en goed toepasbaar kleurenpallet. De huisstijl is no nonsense, functioneel en sportief.
De nieuwe huisstijl is goed toepasbaar zowel online als offline en zal vanaf nu veel zichtbaarder worden in de winkels zelf. Door onder andere het gebruikt van digitale schermen met informatie over hardlopen en de producten die daarvoor nodig zijn. 

Het beeld in de straat
Run2Day wil dat de hardloper de nieuwe identiteit en merkwaarden herkent. Het merk Run2Day wordt in de toekomst herkenbaarder in de winkels: dominanter dan de visuele aanwezigheid van de top-merken die we verkopen.
Het vernieuwde logo en pay-off worden op verschillende manieren ingezet, passend bij de winkel.