Komend weekend start in het Vondelpark de in Amsterdam wereldberoemde circuitloop Rondje Mokum. Aan de vooravond van de Vondelparkloop hebben Run2Day en de organisatie van Rondje Mokum een meerjarige overeenkomst gesloten.

Rondje Mokum is een loopcircuit van zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam. Ook in 2019 maken we weer een grote ronde in en om Amsterdam via de zeven wedstrijd- en recreatielopen, zes van 10 kilometer en één van 15 kilometer. De eerste is de Vondelparkloop, medio januari, daarna volgen de Louis Vinkloop in Amsterdam-Noord, de Nescioloop (15km) in Oost en de Gaasperplasrun in Zuidoost. Na de zomer zijn er nog drie lopen: de Sloterplasloop in West, de Middenmeerloop in de Watergraafsmeer en de Olympisch Stadionloop in Zuid. Het gedetailleerde programma staat hier

Naast Run2Day heeft ook vooraanstaand sportmerk New Balance zich aan Rondje Mokum verbonden.

Ewout Braggaar, eigenaar Run2Day Nederland: ”We zijn er ontzettend trots op dat we samen met New Balance partner zijn van het iconische Rondje Mokum. Voor de deelnemers van Rondje Mokum gaan we samen in en rondom onze winkels en op de evenementen leuke activiteiten organiseren. Sowieso kunnen alle deelnemers voorafgaand aan de wedstrijden de startnummers bij ons ophalen. Uiteraard kan iedereen bij ons terecht voor advies over hardlopen, de nieuwste collecties of om gezellig over hardlopen bij te praten. Zowel op de Overtoom als naast het Oosterpark”.