Blue Monday is geweest en links en rechts vallen de goede voornemens in het niet. Run2Day is er voor jou om samen ervoor te zorgen dat je je hardloopdoelen blijft halen. Want als je grote stappen wil zetten moet je dat samen doen.

Samen met Plant B delen wij de passie om mensen gezonder, sneller en blijer te maken door goed advies en de mooiste producten. Voor iedereen die nog niet bekend is met Plant B. Plant B heeft gezonde vegan kant-en-klaar maaltijden die door een in-house voedingsdeskundige is ontwikkeld. Zoals iedereen wel weet is het voor veel mensen moeilijk om een gezonde en duurzame levensstijl vol te houden. De sleutel zit hem in gemak en smaak. En dit is dan ook het uitgangspunt en bestaansrecht van Plant B, een startup in bevroren, plantaardige, kant-en-klaar maaltijden.

Met een gezamenlijk doel om mensen gezonder te laten leven is één ding. Maar samen kwamen we er achter hoe mooi voeding en sport elkaar aanvullen. Met onze samenwerking willen we één boodschap laden. De combinatie van gezonde voeding en goede training versterkt elkaar.

Waarom is de combinatie van goede voeding en sport dan zo belangrijk? 


Het succes van je run staat of valt soms door de juiste voeding. En goede voeding is meer dan alleen het carbloaden voor je lange duurloop. Het gaat zo veel verder. De juiste balans vinden in eiwitten, koolhydraten, vetten is niet makkelijk. Onderzoek heeft de afgelopen jaren wel duidelijk gemaakt dat niet dierlijke maar juist plantaardige eiwitten je sportprestaties verbeteren.

MMA vechter James Wilks, de zusjes Williams, fietser Dotsie Bausch, 6-voudig wereldkampioen formule 1 Lewis Hamilton, ultra endurance sensatie Rich Roll, Pro NFL speler Derrick Morgan, de lijst is oprecht eindeloos, lieten het zien.

Deze pioniers geven aan dat hun plantaardige voedingspatroon als een van de belangrijkste factor is die bijdraagt aan hun succes en snelle herstel na blessures. Een plant-based dieet Is dus zeker goed voor sporters!

€10,- korting to get you started!


Met de code VLIEGENDE_START_10 ontvang je 10 euro korting op je eerste bestelling bij Plant B. Check snel PlantB.nl