De levendige kleuren van de Bright Future Collectie van Saucony prikkelen alle zintuigen in je lichaam. Beleef iedere kilometer bewuster en maak iedere training uitdagender.

Saucony Bright Future Collectie

Endorphin Pro


Jij. Maar dan sneller. De Endorphin Pro is ontworpen in nauwe samenwerking met elite atleten met als doel om lopers aan de start een eerlijk voordeel te geven. Met de karateristieke S-curve carbon plaat voor een krachtige afwikkeling en PWRRUN PB demping voor maximale energy return. Het resulterende SPEEDROLL effect duwt je voorwaarts. Met een gewicht van slechts 213 gram mag het duidelijk zijn. Deze schoenen zijn niet ontwikkelt om PR’s na te jagen, maar om ze te verpulveren.

 

Endorphin Speed


Roll forward, faster. De Endorphin Speed biedt high performance in een schoen dat naadloos overgaat van up-tempo workouts naar wedstrijden. De schoen helpt je sneller te lopen in plaats van harder. Hij combineert een semirigide nylon plaat over de gehele lengte van de schoen met ultralicht en verende PWRRUNPB demping. Het lichtste en meest reactieve dempingsmateriaal ooit van Saucony. Het resulteert in SPEEDROLL die je voorwaarts stimuleert waardoor jij meer uit iedere pas haalt met een continu gevoel van momentum. En met voldoende duurzaamheid heb jij een paar schoenen die de volledige afstand op volle snelheid mee kunnen. Gedurende je run én je seizoen.

Saucony Endorphin Speed                                 

Endorphin Shift


Max cushioning. Full speed. De Endorphin Shift combineert een comfortabele PWRRUN demping met zorgvuldig ontworpen stabiliteitsfeatures om jou een moeiteloze run te bieden. Het geheim zit hem in de dikke dempende tussenzool en de stijve voorvoet. Samen biedt dit het effect en gevoel van SPEEDROLL zonder de, voor wedstrijden, noodzakelijke carbon plaat. Het resultaat is snelle feel-good runs iedere dag van de week. Waardoor het voelt alsof de schoen al het werk voor je doet. Omdat het dat ook doet.

Saucony Endorphin Shift

Guide 14


Smooth miles for all. Stabiel mag nooit stijf betekenen. De Guide 14 biedt jou de support voor talloos veel comfortabele kilometers. Met zijn lichtgewicht pasvorm en verende PWRRUN demping is het dé schoen die je iedere dag uit de kast wilt trekken.

Saucony Guide 14

Kinvara 12


Light speeds ahead. Met een trouwe schare fans heeft de Kinvara 12, de vertrouwde go-fast running schoen, bijna een cult status. Dankzij de feedback van atleten van wereldklasse, heeft de Kinvara 12 een agressiever gevoel meegekregen. Nog steeds vederlicht en flexibel maar met een aangepaste geometrie voor een sneller gevoel. Het bovenwerk is vereenvoudigd en duurzamer geworden om meer kilometers te kunnen maken. Training of wedstrijd, de Kinvara 12 is klaar om jou sterker en sneller naar de eindstreep te brengen.

Saucony Kinvara 12