De Endorphin Shift is een hardloopschoen in de Endorphin lijn van Saucony. Deze Endorphin lijn onderscheidt zich door de gebruikte materialen en het doel van de schoenen, namelijk snelheid.

De Endorphin Shift combineert een comfortabele PWRRUN demping met zorgvuldig ontworpen stabiliteit features om jou een moeiteloze run te bieden.

Reactieve tussenzool


Voor de tussenzool is gebruik gemaakt van PWRRUN materiaal. Het materiaal zorgt voor een feel-good energy return.

In tegenstelling tot de Endorphin Pro en Speed wordt in de Shift geen gebruik gemaakt van een Carbon of Nylon plaat in de tussenzool. De revolutionaire SPEEDROLL Technologie stimuleert je voorwaarts met een continu gevoel van momentum. De twee belangrijkste kernwaarden van de tussenzool zijn verhoogde demping en een stijve voorvoet die samen zorgen voor een enorme reactiviteit zodat jij sneller kan lopen, niet harder.

Het dikke voetbed van enkel veerkrachtige PWRRUN demping brengt een zachter gevoel aan SPEEDROLL met zich mee. Door de 4mm drop van de schoen wordt de rolbeweging geoptimaliseerd en ontstaat er een voortstuwende beweging. Dit maakt de Endorphin Shift perfect voor iedere afstand en iedere dag van de week. In het bijzonder op de dagen dat je wilt dat je schoenen iets meer werk verrichten

Saucony Endorphin Shift


Formfit bovenwerk


Bij de ontwikkeling van het bovenwerk heeft Saucony zich laten inspireren door de baanatletiek waarbij gewichtsbesparing cruciaal is. Het Formfit bovenwerk is dan ook dun, licht en goed omsluitend. Formfit omsluit de voet in 3D comfort terwijl de externe TPU hielkap én de mediale rubber wrap structurele stabiliteit bieden. Samen met het dikkere voetbed van de Endorphin Shift zorgen deze features voor een stabiele afwikkeling terwijl het karakteristieke gevoel van SPEEDROLL, dat de Endorphin Collection zo speciaal maakt, behouden blijft.

De Saucony Endorphin Shift is gemaakt voor de neutrale loper die elke dag wil genieten van maximale demping in combinatie met de eigenschappen van een race-schoen. Je loopt sneller zonder er meer effort in te steken. En dat kan nu elke dag, elke training.

Saucony Endorphin Shift Dames           Saucony Endorphin Shift Heren

                
Specs


Drop: 4 mm
Gewicht dames: 269 gram
Gewicht heren: 286 gram